Βαγγέλης Τζιάρρας: ” Nα δημιουργήσουμε μια ομάδα πλήρως ανταγωνιστική “

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου με τον Βαγγέλη Τζιάρρα ο νέος τεχνικός της ομάδας παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στο sportime24.gr

-Πότε ξεκίνησαν οι επαφές ανάμεσα σ’ εσάς και τους ανθρώπους της ομάδας και τι ήταν αυτό που σας ώθησε στο να δώσετε τα χέρια για να επέλθει συμφωνία;

Βαγγέλης Τζιάρρας:  Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κύριο  Λουκούμη, τον κύριο Γκέλη και όλο το Δ. Σ του ΠΑΣ Αχέρων για την εμπιστοσύνη που δείξανε στο πρόσωπο μου και με επιλέξανε να αναλάβω την ομάδα.

Η πρώτη επαφή έγινε πριν ένα μήνα περίπου, ωστόσο λόγω και των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν το πρώτο ραντεβού έγινε την  εβδομάδα που πέρασε. Οι άνθρωποι του ΠΑΣ Αχέρων έχουν δημιουργήσει συνθήκες μιας ομάδας που θεωρώ πως πληρεί όλες τις προϋποθέσεις ώστε να δουλέψει ένας προπονητής σε επαγγελματικά πρότυπα για την κατηγορία. Αυτός ήταν ένας βασικός λόγος που με ώθησε σ αυτή την επιλογή.

-Αν και ακόμη είναι νωρίς, έχει γίνει κάποια συζήτηση με τη διοίκηση για  το τι χρειάζεται η ομάδα ενόψει της νέας σεζόν  στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής;

Βαγγέλης Τζιάρρας: Σίγουρα η ομάδα χρειάζεται γρήγορο και σωστό σχεδιασμό καθώς η συμμετοχή της στο κύπελλο Ελλάδος θα φέρει επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις κατά πάσα πιθανότητα μέσα στον Αύγουστο. Απ’ το πρώτο λεπτό της συμφωνίας τρέχουμε το πλάνο που έχουμε ορίσει με τους ανθρώπους της διοίκησης ώστε σύντομα να ξεκινήσει η προετοιμασία με όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ.

-Ποιοι είναι οι προσωπικοί σας στόχοι, αλλά και αυτοί της ομάδας για τη νέα χρονιά;

Βαγγέλης Τζιάρρας:  Ο προσωπικός μου στόχος με αυτόν της ομάδας είναι κοινός.  θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα πλήρως ανταγωνιστική τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για το κύπελλο Ελλάδος αλλά και της τοπικής ΕΠΣ.

-Πως θα είναι η κατάσταση στην Γ΄ Εθνική  μετά την πανδημία;

Βαγγέλης Τζιάρρας: Ακόμη δε ξέρουμε πόσες ομάδες θα συμμετέχουν αν χρειαστεί λόγω μη συμμετοχής πολλών ομάδων να πάμε να παίξουμε και σε περιοχές που πέρσι μπορεί να βρισκόταν σε άλλο όμιλο. Τα οικονομικά δεδομένα σίγουρα θα είναι πάρα πολύ περιορισμένα, Γενικά θεωρώ ότι θα είναι ένα πρωτάθλημα που θα ξεχωρίσουν η καλά οργανωμένες ομάδες.

-Για την παρουσία τεσσάρων ομάδων της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας  στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής

Βαγγέλης Τζιάρρας:  Σίγουρα είναι μεγάλη επιτυχία για το τοπικό ποδόσφαιρο να έχει 4 ομάδες στη Γ εθνική, αυτό δείχνει ότι οι άνθρωποι του νομού επενδύουν στα σωματεία και στηρίζουν το τοπικό ποδόσφαιρο.

-Τέλος τι θα θέλατε να πείτε στους φιλάθλους του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου;

Βαγγέλης Τζιάρρας:   Αρχικά εύχομαι να μπορούμε να τους έχουμε κοντά μας στα επίσημα παιχνίδια και να μην υπάρχει απαγόρευση φιλάθλων στις εξέδρες από κει και πέρα γνωρίζω ότι αγαπούν την ομάδα και είναι κοντά. Εύχομαι φέτος να τους δώσουμε πολλές χαρές.