Άλλαξε χέρια η Νίκη Βόλου!

Όπως αναφέρει το «magnesiasports», ενώ όλο το προηγούμενο διάστημα, από τη διοίκηση του συλλόγου αναφέρονταν πως ο περσινός βασικός χρηματοδότης του ποδοσφαιρικού τμήματος είχε καταθέσει πρόταση ώστε να συνεχίσει, τελικά αυτή ποτέ δεν μπήκε σε σύγκριση με το πλάνο του κ. Τζήμα, για το λόγο που προαναφέραμε. Ο Στέλιος Βούλγαρης επέλεξε για δικούς του λόγους να μην παραβρεθεί στη συνέλευση και δεν θα είναι «παρών” στην επόμενη ημέρα της ομάδος. Ο Γιάννης Ξάνθης είπε πως ανέβαλε προς το παρόν την δική του πρόταση διότι αφορούσε γενικότερα τον ερασιτέχνη και όχι μόνο το ποδόσφαιρο, οπότε θα έπρεπε να ζητήσει εκλογές, κάτι που θα πήγαινε πίσω το σχεδιασμό και δεν θα το ήθελε. Έτσι, ο κ. Τζήμας έκανε …παιχνίδι μόνος του, αναλύοντας τις θέσεις του και παίρνοντας, με συντριπτική πλειοψηφία, το “ναι” των μελών για να αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ωστόσο, έμειναν ορισμένα ερωτήματα αναπάντητα και είναι απορίας άξιον πως δεν ζητήθηκαν απαντήσεις σε αυτά από τους φίλους της Νίκης. Αγωνιστικός και οικονομικός απολογισμός της σεζόν που μας πέρασε δεν έγινε καθώς δεν δόθηκαν οικονομικά στοιχεία στα μέλη, κάτι που θα γίνει στην τακτική γενική συνέλευση που αναμένεται να διεξαχθεί στα τέλη του μηνός. Καμία αναφορά δεν έγινε σχετικά με τα ποσά που προτίθεται ο κ. Τζήμας να βάλει στο ταμείο ώστε να πετύχει η Νίκη το στόχο της ανόδου ή για το σχεδιασμό της ομάδας με προπονητές, ποδοσφαιριστές κτλ. Τρίτον, δεν διευκρινίστηκε σε καμία περίπτωση ποιοι θα αποτελέσουν τη νέα διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου, ποιοι δηλαδή θα είναι οι συνεργάτες του Κατερινιώτη παράγοντα που θα …τρέξουν το μεταγραφικό σχεδιασμό και όχι μόνο. Αξίζει πάντως να αναφέρουμε ότι ο κ. Τζήμας διευκρίνισε πως μόνο ο ίδιος θα είναι εκτός Βόλου.

Η Νίκη Βόλου βαδίζει από σήμερα σε μια καινούργια εποχή αναφορικά με τα διοικητικά, με έναν άνθρωπο τεχνοκράτη ο οποίος θα υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό με το σύλλογο ώστε να δώσει τις εγγυήσεις του και παράλληλα να έχει τη διαβεβαίωση για πρώτο λόγο στην ΠΑΕ σε περίπτωση ανόδου. Είναι ένα νέο μοντέλο διοίκησης, οι διοικητικές διεργασίες μάλλον έφθασαν στο τέλος τους και από σήμερα αρχίζει η στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος για καλύτερη οργάνωση σε όλους τους τομείς.