Έτοιμος για το επόμενο βήμα ο Βαγγέλης Τζιάρρας

Η σεζόν στη Γ’ Εθνική ολοκληρώθηκε άδοξα, χωρίς να διεξαχθούν οι 3 τελευταίες αγωνιστικές, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι ομάδες δεν είχαν ήδη δείξει δείγματα δουλειάς και μαζί με αυτές και οι προπονητές τους.

photo: intime.gr

Αναμφίβολα αυτός που ξεχώρισε φέτος στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής είναι ο Βαγγέλης Τζιάρρας, προπονητής του Σουλίου Παραμυθιάς που τερμάτισε στην 3η θέση της βαθμολογίας και τον οποίο οι Γιαννιώτες φίλαθλοι είχαν γνωρίσει και ως γυμναστή των υποδομών του ΠΑΣ Γιάννινα στο πρόσφατο παρελθόν.

Ο 32χρονος προπονητής, όντας ο νεότερος ηλικιακά στον 4ο όμιλο κατάφερε στο ντεμπούτο του στη Γ’ εθνική, εκτός από το να τερματίσει πολύ ψηλά στη βαθμολογία με την ομάδα του , να έχει και ορισμένα σημαντικά στατιστικά στοιχεία που επιβεβαίωσαν την εξαιρετική δουλειά που έκανε.

Το Σούλι Παραμυθιάς κατάφερε στην περίοδο του μεγαλύτερου φορμαρίσματός του να παραμείνει αήττητο επί 14 αγωνιστικές, έχοντας 11 νίκες -εκ των οποίων οι 8 συνεχόμενες- και 3 ισοπαλίες.

Για έξι αγωνιστικές ο Βαγγέλης Τζιάρρας ψηφίστηκε ως ο προπονητής της αγωνιστικής, περισσότερες από κάθε άλλον προπονητή του ομίλου.

Ο μέσος όρος ηλικίας των παικτών της ομάδας του ήταν 21,7 ετών με 10 ποδοσφαιριστές να προέρχονται από τμήματα Κ19 και Κ17.

Η ομάδα κατέλαβε την υψηλότερη θέση που έχει πετύχει ποτέ στη Γ’ εθνική κατακτώντας την 3η θέση.

Μετά τη φετινή επιτυχημένη πορεία ήδη αρκετές ομάδες τόσο της κατηγορίας όσο και της Football League, έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τον ίδιο αλλά και για κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας και δεν αποκλείεται σύντομα ο Γιαννιώτης προπονητής να καταλήξει στην επιλογή του, κάνοντας ένα ακόμα βήμα στην καριέρα του.

πηγή: super-fm.gr