Γ. Βαγενάς: Γιατί ο κύριος Πολίτης δεν εφαρμόζει τον Νόμο σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις;

Ο γενικός αρχηγός του Τηλυκράτη Γιώργος Βαγενάς μίλησε στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6,  με αφορμή την ανακοίνωση της ομάδας και την αφαίρεση της σημαίας του ιστορικού συλλόγου από το Δημοτικό Στάδιο.

Όπως ανέφερε μια σημαία του Τηλυκράτη, καθώς και άλλων ομάδων και συλλόγων που βρίσκονται σε όλα τα Γήπεδα της Λευκάδας, αλλά και της Ελλάδας, βρισκόταν σε μια άκρη της κερκίδας.

Όσα χρόνια θυμάμαι τον εαυτό μου, από παιδάκι, υπήρχε μια σημαία εκεί πάντα της ομάδας, ανέφερε. Ξαφνικά την Παρασκευή το πρωί, σύμφωνα με τον υπεύθυνο του σταδίου, του ζήτησε ο κύριος Πολίτης να κατέβουν οι σημαίες, καθώς και του Τηλυκράτη.

“Το θέμα ωστόσο δεν είναι μόνο η σημαία, αλλά η γενικότερη συμπεριφορά, του εντεταλμένου στον Τηλυκράτη. Δεν μας τσίμπησε ξαφνικά μια μύγα επειδή κατέβηκε μια σημαία, αλλά πραγματικά από την αρχή που αναλάβαμε και με εμένα πρόεδρο τα τρία τελευταία χρόνια αλλά και με τον Τριαντάφυλλο Βλάχο, έχουμε συνέχεια προβλήματα που μας δημιουργεί ο κύριος Πολίτης μερικές φορές μικρά και άλλοτε μεγάλα.

Εδώ το ποτήρι ξεχείλισε. Το να λέμε και να κάνουμε πράγματα τα οποία ενοχλούν μια ομάδα μας φτάνει στο σημείο να πούμε έλεος….”

“Ο κύριος πολίτης στην ανακοίνωση του εχτές ανέβασε μια φωτογραφία ψεύτικη, καθώς η φωτογραφία που απεικονίζεται στην όψη του γηπέδου, ανέβηκε από τον φροντιστή του Τηλυκράτη- κακώς- μετά που κατέβηκε η σημαία από την κερκίδα από αντίδραση.

Εκεί όλα τα χρόνια δεν υπήρχε ποτέ τίποτε, καμία σημαία, απλά υπήρχαν τρία κοντάρια και σήμερα μπήκε «μαγικά» η Ελληνική σημαία, προφανώς για να δείξει ο κύριος Πολίτης ότι κατέβασε του Τηλυκράτη και ανέβασε την Ελληνική, χαρακτηρίζοντας όλα αυτά λυπηρά και μικρά.”

Ο ίδιος επικαλείται τον Νόμο και φυσικά όλοι πρέπει να κάνουμε μια αίτηση και εφόσον γίνει δεκτή μπορούν να μπουν οι σημαίες, με τον ίδιο να αναρωτιέται αν αυτός ο Νόμος ισχύει μόνο για το Πλάτωνας Γρηγόρης;
Αθλητικές εγκαταστάσεις είναι και το κλειστό Λευκάδας, στο Νυδρί, Άγιο Πέτρο, Σφακιώτες, λέγοντας ότι εκεί είναι άλλος Θεός, άλλος νόμος;

Αν ήταν καλοπροαίρετος ο κύριος Πολίτης θα μπορούσε με ένα απλό χαρτί στον σύλλογο να ζητήσει είτε να προσκομίσουμε την αίτηση, ή να κατεβάσουμε την σημαία, μέχρι να μπει στην σωστή θέση.

Ο ίδιος είπε ότι καμία ομάδα δεν έχει κάνει αίτηση και μάλιστα σε επικοινωνία του αυτές γέλαγαν, καθώς δεν ήξεραν τίποτα.

Όσον αφορά την επισήμανση του κύριου Πολίτη ότι καμία άλλη ομάδα-σύλλογος δεν διαμαρτυρήθηκε εκτός από τον Τηλυκράτη, είπε ότι ο Πανλευκάδιος δεν έχει κανένα λόγο να διαμαρτυρηθεί γιατί είναι με τα νερά του κύριου Πολίτη, ωστόσο δεν γνωρίζει αν διαμαρτυρήθηκε.

Η κατακραυγή του κόσμου για την πράξη αυτή ήταν μεγάλη, με τον κόσμο να γνωρίζει τα προηγούμενα, τα επόμενα και τα μεθεπόμενα…
Πραγματικά αν ο Τηλυκράτης θα κάνει αίτηση για να μπει η σημαία, θα είναι απόφαση του ΔΣ, με τον ίδιο να αναρωτιέται γιατί έχει τέτοια αντιμετώπιση ο Τηλυκράτης, που ιδίως την τελευταία τριετία, έχει δείξει ένα άλλο πρόσωπο με κοινωνικά χαρακτηριστικά, καθώς έχει δώσει και στο ΚΔΑΠ και σε άλλους συλλόγους, στους πυρόπληκτους-σεισμόπληκτους πάνω από 7.000 ευρώ τα τελευταία τρία χρόνια.

Αυτό το πράγμα που συμβαίνει μας βρίσκει όλους άφωνους.

Ο Τηλυκράτη γνωρίζει ότι το γήπεδο δεν του ανήκει, ωστόσο είναι η έδρα του, είναι το σπίτι του και ποτέ δεν έφερε αντίρρηση στο να μοιράζεται τους χώρους.