Γ. Βενέτης: «Δική μου απόφαση η αποχώρηση από τον ΠΑΣ Πρέβεζα»

Ο 25χρονος Θεσπρωτός τερματοφύλακας, Γιώργος Βενέτης στις αρχές του νέου έτους, ήταν από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΣ Πρέβεζα 2016.

Μιλώντας, στο AgrinioTimes.gr και τον Παρασκευά Μάζη αποκαλύπτει πως η αποχώρηση του, ήταν μία καθαρά δική του απόφαση. είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ Πρέβεζα 2016.

-Από το Σουλί Παραμυθιάς στον ΠΑΣ Πρέβεζα, τι ήταν αυτό που σε οδήγησε σε αλλαγή στρατοπέδου; Από το Σουλί Παραμυθιάς στον ΠΑΣ Πρέβεζα ήταν η πίεση του αντιπάλου προέδρου και η ιστορία της ομάδας, που με οδήγησαν στη συγκεκριμένη απόφαση.

Σε σχέση με τους αρχικού σας στόχους, είσαι ευχαριστημένος με την τελική κατάταξη; Ναι, είμαι πολύ ευχαριστημένος με το στόχο που είχε θέση η διοίκηση και ο προπονητής της ομάδας σε σχέση με το διαθέσιμο υλικό.

Ήταν δική σου απόφαση η αποχώρηση από την ομάδα ή του προπονητή/διοίκησης; Όχι, ήταν καθαρά δική μου απόφαση να φύγω από την ομάδα του ΠΑΣ Πρέβεζα.

-Πλησιάζουμε, στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, ποιοι είναι οι δικοί σου στόχοι; Οι δικοί μου στόχοι είναι να βρω μια πολύ καλή ομάδα που να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της. Θα εξετάσω πολύ καλά τις προτάσεις που θα ‘χω κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο αποφασίζοντας μαζί με τον μάνατζερ μου, Πέτρο Τσούκλη.

πηγή: agriniotimes.gr