Ανακοίνωση-επιβεβαίωση με Βέρμπη στον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου!

Ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου γνωστοποίησε με ανακοίνωση του, την απόκτηση του Δημήτρη Βέρμπη και αυτομάτως επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του sportime24.gr!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρει:

O ΠΑΣ Αχερων με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται επίσημα το 10ο μέλος του για την αγωνιστική περίοδο 2020-21, τον Δημήτρη Βέρμπη.

Ο 36χρόνος επιθετικός Δημήτρης Βέρμπης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις αφού η ποδοσφαιρική του διαδρομή “Μιλάει” από μόνη της καθώς βρίσκεται στην λίστα των κορυφαίων Γκολτζήδων της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας και αυτό αποτελεί ένα ικανό κριτήριο για την ποδοσφαιρική του αξία, μαζί με ένα πλούσιο ποδοσφαιρικό Βιογραφικό καθως έχει αγωνιστεί: Άρη, Απόλλων Αθηνών, ΠΑΣ Γιάννινα, Ολυμπιακός Βόλου, Πιερικό, Πανθηραϊκό, Κηφισιά και Αιγάλεω, συνθέτουν το πλούσιο βιογραφικό του.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ο πλέον ποδοσφαιριστής μας είναι ο δεύτερος εν ενέργεια ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα γκολ στον θεσμό της Γ´ Εθνικής και εάν πετύχει 20 γκολ γίνετε ο πρώτος αρχισκορερ στην ιστορια της Γ´ Εθνικής καθως έχει πετύχει 128 Γκολ και κυνηγάει τον ρέκορντμαν κι άλλοτε φορ των ΑΕΛ,ΞΑΝΘΗΣ και ΑΡΗ Θωμά Κυπαρίσση ο οποίος σταμάτησε στα 147.

Δημήτρη καλωσόρισες στην οικογένεια του ΠΑΣ Αχέρων, υγεία και επιτυχίες σου ευχόμαστε.