Λ. Βερλέκης: «Κάθε Κυριακή παίζαμε με την πλάτη στο τοίχο»

Ο αρχηγός της Αμβρακίας Κωστακιών, Λεωνίδας Βερλέκης, έκανε τον απολογισμό της σεζόν με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Αναλυτικά:  

Μια εξαιρετικά δύσκολη ποδοσφαιρική χρόνια έφτασε στο τέλος της. Δύσκολη γιατί κάθε Κυριακή παίζαμε με την πλάτη στο τοίχο, απέναντι σε ιστορικές ομάδες, διανύοντας μεγάλες αποστάσεις, κοντράροντας πενταπλάσια και βάλε μπάτζετ και ενδεχομένως πιο έμπειρες και οργανωμένες στη κατηγορία.

Καταφέραμε με τεράστια πίστη και θέληση να παραμείνουμε έχοντας τρομερά ψυχικά αποθέματα μα κυρίως συντηρώντας ένα εξαιρετικό κλίμα μεταξύ μας παρά τις πολλές ατυχίες που προέκυψαν. Μια αμιγώς αρτινή ομάδα, καλώς η κακώς αποτελούμενη από πολύ λίγα άτομα που επιβαρύνθηκαν σε δυο χρόνια πάνω από 70 ματς εξαιρετικά υψηλής πίεσης. Εργαζόμενοι όλοι γαρ..

Ένα τεράστιο μπράβο σε όλους τους συμπαίκτες μου, αφενός μεν απόλυτα επιτυχημένη χρόνια βάσει στόχων κι αφετέρου γεμάτη εμπειρίες για τους νεότερους.

Συγχαρητήρια στο τεχνικό team όλης της χρονιάς γιατί ο καθένας έδωσε το καλύτερο του εαυτό για να χαμογελάμε όλοι μαζί σήμερα.

Άξια η διοίκηση που στήριζε την ομάδα αδιάκοπα, συνέβαλε τα μέγιστα στο Γολγοθά και είμαι σίγουρος ότι για ένα ερασιτεχνικό σωματείο έκαναν πάνω από τις δυνατότητες τους.

Η Αμβρακία Κωστακιών θα είναι και του χρόνου στη Γ´ εθνική! Πανάξια!

Συγχαρητήρια στη εταίρη αρτινή ομάδα ΑΕ Καραϊσκάκη για την προσπάθεια της κι εύχομαι ολόψυχα του χρόνου να πετύχει τον στόχο της ανόδου, Μακάρι να προκύψει κάποια αλλαγή κι ανεβεί άμεσα.

Πολλά μπράβο και στο γειτονικό Εθνικό Φιλιππιάδας που παρά τις ίδιες δυσκολίες με την Αμβρακία θα βρίσκεται στην Γ´. Ομάδα με ιστορία που θεωρούσα απίθανο έστω να κινδυνέψει.

Τέλος, χαιρετίζω την άνοδο του Σκουφά Κομποτίου, εύχομαι του χρόνου οι ομάδες μας να πετύχουν τους στόχους τους και ο κόσμος της περιοχής μας να στηρίξει αυτές τις προσπάθειες.

ΥΓ: Καμία άλλη ΕΠΣ της Δυτικής Ελλάδας δεν έχει τρεις ομάδες στη Γ´ εθνική! Αυτό μπορεί να μεταφραστεί ποικιλοτρόπως. Άλλοι θα πουν ότι χωρίς Αναγέννηση Άρτας δεν υπάρχει τίποτα. Κάποιοι άλλοι θα υποστηρίξουν ότι όμοροι νόμοι έχουν τουλάχιστον ομάδες στην Α΄ εθνική. Θα υπάρξουν και κάποιοι που δε γουστάρουν καμπίσιους, ορεινούς και…εξωγήινους. Εγώ θα πω ότι πρέπει να στηρίξουν τις προσπάθειες όλων, να βλέπουν μπαλίτσα να περνάνε όμορφα τις Κυριακές τους. Μακάρι η μαύρη θύελλα να γυρίσει ψηλότερα όλων, εκεί που της αξίζει.