Βλάχος: “Δεν υπάρχει παιχνίδι στο οποίο δε θα μπούμε για να διεκδικήσουμε τη νίκη”

Την παρακάτω δήλωση έκανε μετά τη λήξη της αναμέτρησης με το Ναυπακτιακό Αστέρα, ο προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα Μιχάλης Βλάχος:

“Κάθε πρεμιέρα έχεις και τις δυσκολίες της. Υπήρχε πίεση και στις δύο ομάδες, ειδικά για εμάς που παίζαμε στην έδρα μας. Παίξαμε με περισσότερο κόσμο στις εξέδρες από κάθε άλλο ματς που έχουμε δώσει. Χαίρομαι που ήρθε ο κόσμος στο γήπεδο να δει την ομάδα. Σίγουρα θα μπορούσαμε να έχουμε… τελειώσει το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο αν προσέχαμε λίγο την τελική μας πάσα. Είχαμε αρκετές τελικές πάσες που ήταν λάθος και η Ναύπακτος έπαιζε πολύ ψηλά για να πιέσει και να μπει στο παιχνίδι, αλλά νομίζω ότι η απροσεξία η δική μας μας στέρησε κι άλλα γκολ.

Απειληθήκαμε μόνο σε μία φάση, εμείς είχαμε τις ευκαιρίες μας και νομίζω πως θα μπορούσε να μας δοθεί και ένα πέναλτι, χωρίς βέβαια να θέλω να πω κάτι γι’ αυτό. Έδειξε η ομάδα το μέταλλό της, τη δυναμική της. Δεν είμαι ευχαριστημένος στο 100% από το παιχνίδι αυτό, αλλά οι πρεμιέρες είναι πάντα δύσκολες.

Έχουμε μπει σε αγωνιστική περίοδο, οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν τη σκληρή προπόνηση και την πίεση που είχαν. Τα πίεσα πολύ τα παιδιά στην προετοιμασία. Πιστεύω ότι τώρα θα είναι καλύτεροι από αγώνα σε αγώνα. Τώρα έχουμε μπροστά μας το Μεσολόγγι και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα. Δεν υπάρχει παιχνίδι στο οποίο δε θα μπούμε για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την κατοχή της μπάλας και να παίξουμε ποδόσφαιρο. Πλέον η ομάδα που έχει την κατοχή της μπάλας στους αγώνες είναι και αυτή που παίρνει και τη νίκη. Είναι λίγες οι εξαιρέσεις που δεν το καταφέρνει. Η ομάδα μας το έχει αυτό το στοιχείο, το έχουμε δουλέψει πάρα πολύ. Σίγουρα σε αυτές τις κατηγορίες δε μπορεί να πιέζεις πάρα πολύ και τα παιδιά και να λες ότι θα έχεις 70-80% την κατοχή. Η Γ’ Εθνική είναι δύσκολο πρωτάθλημα, έχει δυναμισμό, έχει σκληρά μαρκαρίσματα, έχει πολλά πράγματα. Όποιο αποτέλεσμα έρθει για εμάς θετικό θα είναι, εκτός φυσικά από την ήττα. Κάθε βαθμός είναι πολύτιμος, γιατί στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία. Από εκεί και πέρα ό,τι άλλο έρθει, καλώς να έρθει”.