Αρχική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Μιχάλης Βλάχος: Ξέρουμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο

0

Την παρακάτω δήλωση έκανε ο προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα, Μιχάλης Βλάχος:

“Τα παιδιά έπαιξαν με μία ομάδα που είναι δύο κατηγορίες πιο πάνω και στάθηκαν πάρα πολύ καλά στο παιχνίδι. Κάναμε κι εμείς τις ευκαιρίες μας, είχαμε κατοχή. Χάσαμε με ένα γκολ… Γνωρίζαμε όμως ότι θα υπάρχει για εμάς έξτρα κούραση αυτές τις ημέρες, γιατί έχουμε αλλάξει την προπόνησή μας. Έχει έρθει και ο Βαγγέλης Μπέκας, με τον οποίο συνεργαζόμαστε πάρα πολλά χρόνια.

Έχουμε αλλάξει την προπόνηση, έχουμε βάλει έξτρα ευθύνη και προσπάθεια στα παιδιά και περιμέναμε την κούραση να βγει και στο ματς. Δε μας στεναχωρεί τίποτα. Ξέρουμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Έχουμε μία ομάδα που είναι πολύ ανταγωνιστική, με καλό… μέταλλο. Τα παιδιά είναι συγκεντρωμένα και κάνουν αυτά που ζητούμε, απέναντι σήμερα σε μία ομάδα που παίζει στη Super League 2 και στάθηκαν πάρα πολύ καλά στο γήπεδο και πιστεύω όσοι ήρθαν στο γήπεδο ευχαριστήθηκαν αυτό που είδαν. Από εκεί και πέρα, δουλεύουμε σκληρά.

Δεν ξέρω αν είναι μειονέκτημα ή θετικό -για εμένα είναι θετικό πάντως- ότι έχουμε μία από τις πιο νεανικές ομάδες της κατηγορίας. Τα παιδιά είναι φιλόδοξα. Δεν έχουν τις εικόνες και τις εμπειρίες από τις μεγάλες κατηγορίες, αλλά δείχνουν ότι παίρνουν εύκολα πράγματα, αφομοιώνουν γρήγορα στις προπονήσεις και δουλεύουν. Νομίζω ότι η εικόνα των παιδιών στα τρία φιλικά που έχουμε κάνει, για να μη πω καταπληκτική, ήταν πάρα πολύ καλή”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ