Χαραλαμπίδης: Δύσκολα θα ξεφύγει κάποια ομάδα

Ο τεχνικός της ΑΕ Καραϊσκάκης μιλά στο pamebala.gr για τη μάχη με τον Αιγινιακό και το αυριανό (20/3) ματς στη Νεοκαισάρεια.

Όσο μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, ολοένα και περισσότερο ξεκαθαρίζει το τοπίο στην κορυφή του 2ου ομίλου. Η Νίκη Βόλου έχει χάσει πολύ έδαφος, η Πύδνα Κίτρους έχει τεθεί νοκ άουτ, επομένως έχουν μείνει για να διεκδικήσουν την πρωτιά η ΑΕ Καραϊσκάκης με τον Αιγινιακό. Μετά το ρεπό των Αρτινών η διαφορά των δύο ομάδων έχει επανέλθει στον πόντο, γεγονός που προμηνύει συναρπαστικό φινάλε μέχρι και την τελευταία αγωνιστική.

Αυτό υποστήριξε και ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, μιλώντας στο pamebala.gr για τη μάχη με την ομάδα του Αιγίνιου, αλλά και για την αυριανή (20/3) συνάντηση με τον Αχιλλέα στη Νεοκαισάρεια.

«Θεωρώ ότι δύσκολα κάποια ομάδα από τις δύο θα μπορέσει να ξεφύγει από την άλλη. Πιστεύω ότι σίγουρα θα πάμε μαζί μέχρι το μεταξύ μας παιχνίδι (31η αγωνιστική), όπου νομίζω ότι σε μεγάλο βαθμό θα κριθεί. Πάμε για συναρπαστικό φινάλε, όμως η δική μας ομάδα είναι σίγουρα πιο έμπειρη από πέρσι, όταν έχασε την άνοδο την τελευταία αγωνιστική σε ένα ματς που ήθελε δύο αποτελέσματα. Θεωρώ ότι φέτος θα είμαστε πιο έτοιμοι» αποκρίθηκε ο έμπειρος τεχνικός σε σχετική ερώτηση για τη μάχη της ανόδου, για να σχολιάσει στη συνέχεια αναφορικά με το αυριανό ματς: «Είναι ένα παιχνίδι εκτός έδρας και δύσκολο απέναντι σε μία ομάδα που κυνηγάει τους βαθμούς για την παραμονή. Κι εμείς, όμως, θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη για να διατηρηθούμε στην κορυφή. Είμαστε σε καλή κατάσταση και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Περιμένω μία ομάδα που σίγουρα θα δείξει μεγαλύτερο πάθος, όμως θα είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα και είμαστε πολύ συγκεντρώμενοι στο ματς».

πηγή: pamebala.gr