Μετά τον Αμβρακικό, ο Χασακής ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του

Μετά το οριστικό “αντίο” στον Αμβρακικό Βόνιτσας, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός Χρήστος Χασακής κάνει επαφές σε αναζήτηση της ομάδας στην οποία θα συνεχίσει για ακόμη έναν χρόνο.

Ο Χρήστος Χασακής έχει φορέσει τη φανέλα του Τηλυκράτη Λευκάδας τη σαιζόν 2006-07, έχει αγωνιστεί στη Γ΄ Εθνική με την Θήβα, την Αναγέννηση Άρτας, και στη Δ΄ Εθνική με ΠΑΣ Πρέβεζα, ΟΦ Ιεράπετρας, Κρανίδι, Kόρφο Ελούντας, Νέους Αιγάλεω, Ακαρνανικό και Πανλευκάδιο.

Ο Χρήστος Χασακής επιθυμεί να συνεχίσει για ακόμη μια σεζόν την καριέρα του, προτού την ολοκληρώσει πιθανότατα το επόμενο καλοκαίρι, αφού τόσο οι εμφανίσεις του με τον Αμβρακικό Βόνιτσας όσο και οι δυνάμεις του τον πείθουν ότι μπορεί να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο για ακόμη έναν χρόνο.

Ο Χρήστος Χασακής ζυγίζει τις επιλογές του, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται και για το επόμενό του βήμα, αυτό που θα κάνει όταν ολοκληρώσει την πλούσια καριέρα του, ένα βήμα παραμονής στο ποδόσφαιρο υπό άλλη ιδιότητα και με την φιλοδοξία να ασχοληθεί με τα τμήματα υποδομής και την εκπαίδευση νέων ποδοσφαιριστών.