Αρχική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ

Στον Σκουφά Κομποτίου ο Μάριος Χούσος!

0

Αρχίζουν οι μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων της Α’  κατηγορίας ΕΠΣ Άρτας

Σύμφωνα με την έρευνα του “epithesi.gr” η πλειονότητα των ομάδων βρίσκεται στο στάδιο των διαπραγματεύσεων και των αναζητήσεων.

Άλλες ομάδες έχουν αλλάξει προπονητή, άλλες ‘’ψάχνονται’’ στο επίπεδο των μετεγγραφών  ενώ άλλες επιδιώκουν την απόκτηση καινούργιας στρατηγικής, σε σχέση με την πορεία τους στο νέο πρωτάθλημα.

Αναλυτικότερα για την ΑΕΜ ΜΕΛΙΣΣΑ ΑΡΤΑΣ, γνωρίζουμε πως προπονητής είναι ο Κώστας Κωνσταντινίδης και στόχος της ομάδας αποτελεί μία πολύ καλή πορεία. Στον τομέα των μετεγγραφών δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο ακόμα.

Ο  ΣΚΟΥΦΑΣ ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ ,θα έχει ως προπονητή τον Μαγκάκη και στόχο και φέτος έχει να πρωταγωνιστεί η ομάδα.  Στο τομέα των μετεγγραφών ανακοινώσιμη είναι αυτή του Μάριου Χούσου (φωτογραφία.

Στoν ΑΟ ΦΛΩΡΙΑΔΑΣ  προπονητής είναι ο Αποστόλης Χρήστου και ανακοινώσιμες μετεγγραφές αποτελούν αυτή του Kώστα Μπαλάφα και του Αποστόλη Μπακόλα. Βασική επιδίωξη αποτελεί να μπει η ομάδα στην τετράδα.

Στους ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΤΑ προπονητής της ομάδας θα είναι ο Γιώργος Σφήκας με στόχο μια καλή πορεία ώστε να μην κινδυνέψει η ομάδα. Στον τομέα των μετεγγραφών ανακοινώσιμο δεν είναι κάτι ακόμα.

Τέλος στις ΚΙΡΚΙΖΑΤΕΣ-ΠΛΗΣΙΟΙ, προπονητής θα είναι ο Πέτρος Θέμελης. Στόχος της ομάδας είναι να παίξουν  παιδιά από το χωριό,η ομάδα να έχει μια καλή πορεία και να μείνουν κατηγορία.

ΓΩΓΩ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

πηγή: epithesi.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ