Οι υποψήφιοι με τον Θωμά Κάρτσακλα για τις εκλογές της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας

Μέλη και από τους δυο Νομούς περιλαμβάνει το ψηφοδέλτιο του οποίου ηγείται ο νυν πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας κ. Θωμάς Κάρτσακλας.

Μετά το πέρας του ΔΣ της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (28/2) έγινε συνάντηση του πρόεδρου της ΕΠΣ με τους συνυποψήφιους όπου και επικυρώθηκαν οι υποψηφιότητες.

Ο συνδυασμός του κ. Θωμά Κάρτσακλα είναι γεγονός ότι αποτελείται από γνωστά ονόματα. Λογικό βέβαια, οι περισσότεροι εξ αυτών αποτελούν μέλη της τωρινής διοίκησης εδώ και πολλά χρόνια.

Τα δέκα ονόματα που περιλαμβάνει το ψηφοδέλτιο είναι από τους «παλιούς» ο νυν πρόεδρος κ. Θωμάς Κάρτσακλας, ο Α΄ αντιπρόεδρος και Βουλευτής Λευκάδας κ. Θανάσης Καββαδάς, ο Β΄ αντιπρόεδρος κ. Βασίλειος Καραμούτσιος, ο Γραμματέας κ. Κώστας Τζίμας, ο ταμίας κ. Γιώργος Δημητρίου και τα νυν μέλη της διοίκησης της Ένωσης  κ. Σπύρος Κόκκαλης, κ. Δημήτρης Μαυροκέφαλος, και Νικόλαος Βικέντιος.

Το ψηφοδέλτιο συμπληρώνουν ο κ. Αλέξανδρος Μάρης διευθυντής στη ΔΕΗ Πρέβεζας, και ο κ. Παναγιώτης Χαλκίδης πρώην πρόεδρος του Ερμή Καναλίου και πρώην διαιτητής, ενώ πολλοί είναι οι υποψήφιοι για την ενδέκατη θέση.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας κ. Θωμάς Κάρτσακλας σε δηλώσεις του τόνισε:

Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω τους υποψήφιους που θα αποτελέσουν τον συνδυασμό μας στις εκλογές της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας τον Ιούλιο του 2017. Υπολείπεται μια θέση στους τακτικούς για την οποία θα γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή αφού υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, αυτούς που υπάρχουν ήδη στο ΔΣ της Ένωσης ως και τους καινούργιους υποψήφιους. Όλοι μαζί θα παλέψουμε και θα αγωνιστούμε για να βελτιώσουμε όσο γίνεται περισσότερο το τοπικό μας ποδόσφαιρο και ας έχουμε υλοποιήσει όλες τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις. Ο μεγάλος μας στόχος όπως το ανακοίνωσα και την Τρίτη στο ΔΣ είναι η δημιουργία  Ενωσιακού γηπέδου. Για το θέμα αυτό συναντήθηκα με τον Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Χρήστο Μπαΐλη ο οποίος και υποσχέθηκε παραχώρηση έκτασης από πλευράς δημοτικής αρχής για το σκοπό αυτό. Θέλω να τον ευχαριστήσω γιατί έδειξε αμέσως κατανόηση και διάθεση συνεργασίας. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης μας και Βουλευτή Λευκάδας κ. Θανάση Καββαδά για την αρωγή του στην επίτευξη αυτού του σκοπού καθώς διαθέτει εμπειρία και κατάρτιση για θέματα αθλητικών επενδύσεων και υψηλές διασυνδέσεις με την κεντρική εξουσία.

Με τιμή

-Ο-

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΘΩΜΑΣ ΚΑΡΤΣΑΚΛΑΣ