Ανακοινώθηκε και 3η υποψηφιότητα για τις Εκλογές της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

Την υποψηφιότητα του για τις εκλογές της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ανακοίνωσε μέσα από το mypreveza.gr ο πρώην πρόεδρος του ΑΟ Πλαγιάς Πάνος Μπουρδάρας.
Ερωτηθείς για τους λόγους που τον ώθησαν να κατέβει υποψήφιος ο κ. Μπουρδάρας απάντησε πως πρώτον αγαπά το Ποδόσφαιρο και τον ενδιαφέρει η πρόοδος του τόσο σε ερασιτεχνικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο και δεύτερον λόγω της  απογοήτευσής του στο πρόσωπο του κ. Θωμά Κάρτσακλα για το γεγονός ότι στον συνδυασμό του δεν κατέβασε κανέναν υποψήφιο από την περιοχή του Δήμου Ακτίου – Βονιτσας, ώστε να εκπροσωπηθούν ιστορικά και ιδρυτικά μέλη της Ένωσης όπως Αμβρακικος Βόνιτσας, Ίωνες  Αγίου Νικολάου και τα σωματεία  ΑΟ ΠΑΛΑΙΡΟΥ και  ΠΑΣ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΩΝ που τιμήθηκε πρόσφατα με το βραβείο ήθους, απαξιώνοντας με αυτό τον τρόπο την περιοχή και το Δήμο, σύμφωνα με τον κ. Μπουρδάρα.

“Γιατί άραγε???Μήπως Δεν δεν του είμαστε χρήσιμοι???Μήπως δεν θέλει την φωνή μας στο ΔΣ της ΕΠΣ???Ή μήπως μας θεωρεί δεδομένους???? ” αναφέρει ο κ. Μπουρδάρας.

Ένας τρίτος λόγος που οδήγησε τον κ. Μπουρδάρα να δηλώσει υποψηφιότητα είναι το γεγονός πως “πολυς αχός ακούστηκε απο τις εξαγγελίες του κ.Καρτσακλα στις προηγούμενες εκλογές και πολλά τουφέκια πέσαν Αλλά τους στόχους που ο ίδιος είχε θέσει Δεν τους πέτυχε…Μηπως και Και τώρα θα είμαστε θεατές στο ίδιο έργο ???Είναι προφανείς λοιπόν οι λόγοι που θετω τον εαυτό μου στην κρίση των αθλητικών σωματείων όπου θα λάβουν μέρος στις εκλογές για την εκλογή Προέδρου της ΕΠΣ Π-Λ !!!! ” δηλώνει χαρακτηριστικά στο mypreveza.gr ο πρώην πρόεδρος του ΑΟ Πλαγιάς.

Στην ερώτηση μας για το αν τον προσέγγισε ο συνδυασμός του κ. Φωκά ο κ. Μπουρδάρας απάντησε:
“Ποτέ δεν έγινε καμία συνάντηση και καμία πρόταση από τον κ.Φωκά τον οποίο δεν γνωρίζω σε προσωπικό επίπεδο για συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του!!!”

πηγή: mypreveza.gr