Δημήτρης Ζακυνθινός: « Είχαμε στόχο την Γ’ Εθνική και τα καταφέραμε. Η ομάδα χρειάζεται μόνο προσθήκες»

Για όλους και για όλα μίλησε ο γενικός αρχηγός του Τηλυκράτη Λευκάδας Δημήτρης Ζακυνθινός στον σταθμό της Πρέβεζας και το Αθλήτικό Μαγκαζίνο. Διαβάστε τα κυριότερα αποσπάσματα και ακούστε το ηχητικό που ακολουθεί.
Του Σωτήρη Νούσια
Όσον αφορά την μεγάλη επιτυχία της ανόδου στην Γ’ Εθνική από τον Τηλυκράτη σημείωσε πως επετεύχθη ο στόχος που είχε τεθεί βάσει του σχεδιασμού των κυρίων Παντζιαρά και Μπέκα(αποχώρησε σαν φίλος από τον Τηλυκράτη) ο οποίος περιελάμβανε την συμμετοχή πολλών γηγενών παικτών από τις μικρότερες ομάδες του Τηλυκράτη όπως και της ευρύτερης περιοχής. Αυτό ήταν άλλωστε και το μυστικό της επιτυχίας της ανόδου για τον ιστορικό Λευκαδίτικο σύλλογο που τελείωσε το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας με 83 βαθμούς δεχόμενη μόλις 14 τέρματα σε 30 αγώνες, ενώ είχε μόλις μια ήττα.
Σε ότι έχει να κάνει με μελλοντικές μεταγραφές αλλά και τον στόχο που έχουν θέσει από την διοίκηση του Τηλυκράτη για την επόμενη σεζόν μόνο μια λέξη βγήκε από τα χείλη του γενικού αρχηγού. «Παραμονή στην Γ’ Εθνική κατηγορία όσα περισσότερα χρόνια μπορούμε»
Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον τελικό του Champions League «υμνώντας» το επιθετικό ποδόσφαιρο της Ρεάλ υπό την μπαγκέτα του Ζινεντίν Ζιντάν ενώ για το αμυντικό σύστημα του Ντιέγκο Σιμεόνε είπε πως δεν το προτιμά, ενώ ολοκλήρωσε το σχόλιο του επισημαίνοντας πως είδαμε έναν τελικό που δεν θα καταγραφεί στη μνήμη όσων το παρακολούθησαν..
Για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τις επιδιώξεις της ομάδας σχετικά με την υπάρχουσα τάξη πραγμάτων αλλά και ενόψει εκλογών στην ΕΠΟ τον Οκτώβριο αρκέστηκε να δηλώσει πως: «δεν πρέπει να κρυβόμαστε, Ελληνικό ποδόσφαιρο δεν υπάρχει, όπως δεν υπάρχει και εθνική ομάδα. Όσο για την στάση που κατά την γνώμη του πρέπει να κρατήσει η ομάδα θα καταθέσει την άποψη του στην διοίκηση.
Στο ερώτημα για πιθανή συγχώνευση ομάδων που προέρχονται από την ίδια πόλη(Πανλευκάδιος-Τηλυκράτης, Αναγέννηση-ΑΕ Καραϊσκάκης, ΠΣ Πρεβεζα -ΑΕ Πρέβεζας) που θα μπορούσε να ανεβάσει το επίπεδο του ποδοσφαίρου της περιοχής ο κύριος Ζακυνθινός τόνισε πως θεωρεί απίθανη μια τέτοια εξέλιξη ακόμη και στο απώτερο μέλλον διότι τα σωματεία διαπνέονται από διαφορετικές και αντικρουόμενες μεταξύ τους προσεγγίσεις, κάτι που κάνει εξ’ ορισμού δύσκολη μια συγχώνευση.
πηγή
Ακουστε με ενα ΚΛΙΚ ΕΔΩ τα οσα ειπε ο Δημητρης Ζακυνθινός