Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε Λούρου ο Νίκος Τέλιας

Νέοι άνθρωποι, νέες ιδέες για τον Δήμο Πρέβεζας

Για όσες και όσους δεν με γνωρίζουν, ονομάζομαι Νικόλαος Τέλιας, γεννήθηκα το 1985 από γονείς βιοπαλαιστές που έλκουν την καταγωγή τους από την πόλη της Πρέβεζας και τον Ωρωπό.

Από το 2010 είμαι μόνιμο στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων και υπηρετώ στην Στρατολογική Υπηρεσία Κεντρικής Μακεδονίας. Στο παρελθόν έχω υπηρετήσει στην Στρατολογική Υπηρεσία Ηπείρου στα Ιωάννινα, καθώς επίσης και στην Εισαγγελία του Στρατοδικείου Αθηνών.

Ως νέος άνθρωπος, έχοντας όρεξη για δουλειά και όραμα, αποφάσισα να κατέλθω στις επερχόμενες εκλογές ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, δεχόμενος την τιμητική πρόσκληση από το Δήμαρχο Πρέβεζας  Κύριο Χρήστο Μπαϊλη.

Η συμμετοχή μου στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου είναι μακριά από πολιτικά χρώματα. Αναζητώ την κοινωνική ισορροπία και ισονομία, δίνοντας λόγο και στήριξη στον συνάνθρωπο. Οραματίζομαι την περαιτέρω ανάπτυξη του Δήμου μας στους τομείς του τουρισμού, των υποδομών και της αγροτικής παραγωγής. Σκοπός μου είναι η προαγωγή του πολιτισμού και της παιδείας. Μας αξίζει μια σύγχρονη, τακτοποιημένη και όμορφη πόλη.

Ο τόπος που μεγαλώσαμε και αγαπήσαμε έχει ανάγκη την νέα γενιά.

Όλοι μαζί, ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ και ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ώστε να διαμορφώσουμε τις συνθήκες  για το παρόν και το μέλλον του τόπου που αγαπάμε.

Ζητώ, λοιπόν, την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας, γιατί πιστεύω και νοιάζομαι για τον τόπο μας, για να αγωνιστώ εκ των έσω με πάθος και ανιδιοτέλεια για τα κοινά προβλήματα.

Δώστε την ευκαιρία στους νέους για να έχουμε ένα καλύτερο αύριο.

Το μέλλον ανήκει στην νέα γενιά!