Ο κόσμος της Ηπείρου… απογείωσε το 9ο Motor Festival των Ιωαννίνων

Το 9o Motor Festival ήταν… μεγαλειώδες! Το συγκεκριμένο επίθετο μπορεί να αποτυπώσει μόνο με μία λέξη τα όσα μαγικά συνέβησαν το τριήμερο 29 Σεπτεμβρίου έως 1η Οκτωβρίου στο Πανηπειρωτικό στάδιο, που κατακλύστηκε και τις τρεις ημέρες από χιλιάδες θεατές.

Ο κόσμος της Ηπείρου με την παρουσία του ήταν εκείνος που… απογείωσε το 9ο Motor Festival, το οποίο – όπως είχε υποσχεθεί και ο διοργανωτής του, Μιχάλης Κοντιζάς – ήταν το πιο συναρπαστικό απ’ όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα.

Στην πολυθεματική μηχανοκίνητη αρένα του Π.Ε.Α.Κ.Ι. έγινε ένα… τρελό «πάντρεμα» με truck show, 4X4, «Γύρο του θανάτου», Moto Cross, Free Style, Trial Show, Drift Show από τους επαγγελματίες οδηγούς, οι οποίοι υπό τα βλέμματα των χιλιάδων θεατών έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προσφέροντας στην κυριολεξία ένα μεγαλειώδες τριήμερο μηχανοκίνητο θέαμα. Την ίδια ώρα τα Djs event, οι χορευτικές επιδείξεις, ακόμη και τα Kick Boxing Show… έδιναν και έπαιρναν, σ’ ένα φεστιβάλ που θα μείνει αξέχαστο.

Τη… διαφορά, όπως είπαμε, την έκανε ο κόσμος. Θεατές απ’ όλα τα μέρη της Ηπείρου αλλά και της Ελλάδας βρέθηκαν στο Πανηπειρωτικό και το πιο εντυπωσιακό ήταν ότι μεταξύ τους βρέθηκαν χιλιάδες μικρά παιδιά μαζί με τις οικογένειές τους. Περισσότερα παιδιά απ’ όσα σε όλα τα προηγούμενα φεστιβάλ μαζί.

Το 9ο Motor Festival ήταν μια σπουδαία γιορτή της μηχανοκίνησης, που μπόλιασε με την αγάπη για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, ακόμη περισσότερο κόσμο.

Λογικά ο διοργανωτής του, Μιχάλης Κοντιζάς, αισθανόταν δικαιωμένος από την τεράστια επιτυχία που γνώρισε το eventλέγοντας χαρακτηριστικά: «Για άλλη μια φορά φέραμε χιλιάδες κόσμου απ’ όλη την Ελλάδα για να γνωρίσει και ν’ αγαπήσει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ήταν ένα προσωπικό στοίχημα η επιτυχία του event, η οποία αποδείχτηκε εμπράκτως από τα όσα μαγικά συνέβησαν στο Π.Ε.Α.Κ.Ι. Το ταξίδι του Motor Festival συνεχίζεται και υποσχόμαστε ότι θα ξαναέρθει στην πόλη των Ιωαννίνων»!

Το Motor Festival έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό θεσμός στο χώρο της μηχανοκίνησης με την επιτυχία που γνώρισε φέτος σε Λάρισα, ΟΑΚΑ, Μέγαρα και με αποκορύφωμα τα Γιάννενα – όπου διεξήχθη με την υποστήριξη του Δήμου Ιωαννιτών, του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων και του Αθλητικού Ομίλου «Πήγασος Κυψέλης» – ν’ αποτελεί τη μεγαλύτερη απόδειξη αλλά και το σημαντικότερο εχέγγυο ότι θα συνεχιστεί ακόμη πιο δυναμικά στο μέλλον. Εγγύς και απώτερο!