Έκδοση RC και για την MV Agusta Turismo Veloce

Ομολογουμένως, η MV Agusta Turismo Veloce είναι μια μοτοσυκλέτα που ξεχωρίζει –κυρίως για το παρουσιαστικό της- ανάμεσα στη δημοφιλή κατηγορία των sport touring μοντέλο της αγοράς. Για ακόμα μια φορά οι Ιταλοί έκανα «το θαύμα τους», δημιουργώντας ένα μοντέλο που συνδυάζει τον κομψό σχεδιασμό με τη μηχανική, καθώς κάθε λεπτομέρεια επάνω στην Turismo Veloce συνυπολογίστηκε κατά το στάδιο της εξέλιξής της.

253__MCP7607@

Αλλά η MV Agusta δε σταματά εκεί. Η Turismo Veloce κέρδισε και αυτή μια θέση στη σειρά RC και έτσι πρόκειται να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο, με στόχο τη δημιουργία ενός μοναδικού, περιορισμένης παραγωγής μοντέλου, το οποίο θα παραχθεί σε μόλις 250 κομμάτια.

4726__MCP7346@

Σημαντικές αλλαγές έγιναν στον τομέα του κινητήρα, με στόχο την περαιτέρω μείωση των ταλαντώσεων και του θορύβου. Η κεφαλή του τρικύλινδρου κινητήρα ανασχεδιάστηκε, ώστε το σύνολο να είναι ακόμα πιο αξιόπιστο, ενώ δεν έμεινε πίσω και το κιβώτιο ταχυτήτων, το οποί δέχτηκε επιβελτίωση με σκοπό να ανταπεξέλθει στην αυξημένη απόδοση.

3125__MCP7289@

Μαζί με τις μηχανικές τροποποιήσεις, ωστόσο, έγιναν και βελτιώσεις στα ηλεκτρονικά βοηθήματα της MV Agusta Turismo Veloce RC, με πρώτο το σύστημα ελέγχου ευστάθειας και ακολούθως με το σύστημα υποβοήθησης στην αλλαγή ταχυτήτων αλλά και το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης, το οποί διαθέτει οκτώ διαφορετικές επιλογές λειτουργίας.

6054__MCP7588@

Φυσικά, από το νέο μοντέλο δε θα λείπουν οι στιλιστικές αναβαθμίσεις, με την περιορισμένης παραγωγής MV Agusta Turismo Veloce RC να ξεχωρίζει από τα ιταλικά της χρώματα και την υψηλή ποιότητα των υλικών σε κάθε της σημείο να διαφαίνεται ακόμα και από μακριά.

Πηγή: automoto.com.gr