Αρχική ΝΕΑ AUTO-MOTO

Δύο Jeep Renegade δίπλα σε μαχητικά F16, Apache, Super Puma και Sea Hawk…

0

140909_Mopar_16_low

Στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Τανάγρας 114ΠΜ, στο πλαίσιο της Athens Flying Week 2016 θα βρεθεί αυτό το Σαββατοκύριακο (17-18 Σεπτεμβρίου ) η Jeep με όλα τα μοντέλα της.

160621_Jeep_75th-Anniversary-series_15

Μετά τη συμμετοχή της στο διάσημο βρετανικό Farnborough Air Show και γιορτάζοντας φέτος τα 75 χρόνια από την ίδρυσή της, η Jeep λαμβάνει μέρος και στο μεγαλύτερο διεθνές αεροπορικό show της Νοτιοανατολικής Ευρώπης που γίνεται στην Ελλάδα και περιλαμβάνει επιδείξεις που θα κόψουν την ανάσα των επισκεπτών.

F16

Δύο Jeep Renegade θα βρεθούν στο επίκεντρο της δράσης της Athens Flying Week 2016 και στο διάδρομο απογείωσης, ως FollowMe οχήματα δίπλα στα μαχητικά F16, τα επιθετικά ελικόπτερα Apache, τα διάσημα Super Puma και Sea Hawk. Παράλληλα τα Jeep Renegade επελέγησαν από τους διοργανωτές και ως ρυμουλκά για τα ανεμοπλάνα που θα συμμετάσχουν στις εναέριες επιδείξεις.

2015 Jeep Renegade Latitude and Trailhawk Models

Η Jeep θα διατηρεί περίπτερο στο χώρο της 114 Πτέρυγας Μάχης στην Τανάγρα, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν από κοντά τα Jeep Renegade αλλά και το Jeep Wrangler και να ενημερωθούν για τις ικανότητές τους.

Περισσότερες πληροφορίες για την Athens Flying Week 2016 μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο http://www.athensflyingweek.gr
Πηγή: automoto.com.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ