ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΑΛΟΝΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ 2016 [SEAT]

Seat Ateca X-Perience

Με ένα, αλλά καλό έκθεμα εμφανίζεται η Seat στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού. Ο λόγος για το Ateca στην έκδοση X-Perience που όπως σας είχαμε ενημερώσει και παλαιότερα (δες εδώ), κάνει την πρεμιέρα του στην πόλη του φωτός.

Seat Ateca X-Perience

Όσο αφορά τη νέα αυτή έκδοση (X-Perience) του SUV της Seat, αυτή χαρακτηρίζεται από μια πιο περιπετειώδη εμφάνιση και από αυξημένες δυνατότητες για εκτός δρόμου εξορμήσεις.

Seat Ateca X-Perience

Στην αύξηση των εκτός δρόμου δυνατοτήτων του Ateca X-Perience, συντελούν η αυξημένη απόσταση από το έδαφος, η ειδική ρύθμιση της ανάρτησης, τα ελαστικά all-road, οι νέοι προφυλακτήρες, το ανθεκτικό χρώμα, οι ξεχωριστές ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, ο κινητήρας που θα είναι 2.0 TDI 190 ίππων, το 7τάχυτο κιβώτιο DSG με χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι και φυσικά το σύστημα τετρακίνησης 4Drive με συμπλέκτη Haldex και προηγμένο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης XDS.

Seat Ateca X-Perience

To Seat Ateca X-Perience δίνει λοιπόν μόνο του το παρών στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού και μάλιστα σε χρώμα matte olive green, με αποτέλεσμα να τονίζεται ο περιπετειώδης χαρακτήρας του μοντέλου.

Πηγή: automoto.com.gr