Αποκαλύφθηκε το νέο Citroen C3!

1212855_7375

Πλήρως ανανεωμένο και με δυνατό «αέρα φρεσκάδας» παρουσιάστηκε στο κοινό το νέο Citroen C3 που ξεχωρίζει για την πληθώρα των επιλογών στην προσωπική διαμόρφωση, αλλά και για τη σύγχρονη τεχνολογία που ενσωματώνει σε πολυμέσα και ηλεκτρονικά βοηθήματα για τον οδηγό.

1213641_7440

Σχεδιαστικά το νέο C3 συνδυάζει τη χαρακτηριστική εμπρός όψη της Citroen με απαλές καμπύλες που «ρέουν» σε όλο το μήκος του αυτοκινήτου και με δυνατά χρωματικά σύνολα που έχουν ως αποτέλεσμα ένα δυναμικό και νεανικό παρουσιαστικό. Στις πόρτες ξεχωρίζουν τα πλαίσια Airbump που αποσκοπούν σε περισσότερη ασφάλεια αλλά και αποφυγή μικροζημιών στο αμάξωμα του αυτοκινήτου.

1212874_7395

Το εσωτερικό του νέου C3 σχεδιάστηκε με γνώμονα την άνεση και την απολαυστική διαδρομή για κάθε επιβάτη.

1213705_7456

Πέρα από την πληθώρα τεχνολογιών που περιλαμβάνονται στο σύστημα πολυμέσων, το σαλόνι του νέου Citroen C3 διαθέτει άνετες θέσεις επιβατών, γυάλινη πανοραμική οροφή και μοντέρνα χρώματα και υφάσματα σε όλες τις επιφάνειες, εμπνευσμένα κυρίως από τη μοντέρνα εσωτερική διακόσμηση ενός σπιτιού.

1212854_7376

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο Citroen C3 προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών όσον αφορά στην προσωπική διαμόρφωση με στόχο ο κάθε αγοραστής να μπορεί να δημιουργήσει το δικό του, προσωπικό και ξεχωριστό αυτοκίνητο. Συνολικά υπάρχουν εννέα επιλογές για το χρώμα του αμαξώματος καθώς επίσης και τρεις επιλογές για το χρώμα της οροφής, που συνοδεύεται από παρόμοιους χρωματισμούς σε περιφερειακά σημεία, όπως οι προβολείς ομίχλης και οι καθρέφτες, δίνοντας στον υποψήφιο αγοραστή αμέτρητες επιλογές για την εφαρμογή του δικού του προσωπικού στυλ.

1212856_7377

Στον τομέα των κινητήρων, το νέο Citroen C3 θα κυκλοφορήσει με σύνολα τα σύνολα βενζίνης PureTech 68, 82 και 110 ίππων, καθώς επίσης και με τα πετρελαιοκίνητα σύνολα BlueHDi 75 και 100 ίππων, όλα συνδυαζόμενα τόσο με μηχανικό όσο και με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, αλλά και με μεγάλο αριθμό ηλεκτρονικών βοηθημάτων για τον οδηγό, όπως η πλοήγηση, η κάμερα οπισθοπορείας, το σύστημα αποφυγής συγκρούσεων και το σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας μεταξύ άλλων.

Πηγή: automoto.com.gr