Η Ford και η Fisher-Price κατασκευάζουν Mustang για τους μικρούς φίλους [VIDEO]

Η Ford και η Fisher-Price ένωσαν τις δυνάμεις τους στη δημιουργία της νέας Mustang Power Wheels Smart Drive. Πρόκειται για ένα ρεαλιστικό, high tech, γρήγορο και απολαυστικό παιδικό αυτοκινητάκι που λειτουργεί με μπαταρία. Η Smart Drive Mustang είναι σχεδιασμένη για να τέρπει τους εκκολαπτόμενους λάτρεις των επιδόσεων με τη συναρπαστική εμφάνιση και τις επιδόσεις του μοναδικού pony car, ενώ εφοδιάζεται με συστήματα ασφάλειας που κάνουν και τους γονείς ευτυχισμένους.

PowerWheels_7770_HR

Η Fisher-Price δημιούργησε το μοντέλο κλίμακας, το οποίο διατίθεται σε μπλε και ροζ χρώμα, βασισμένο στο πραγματικό σχέδιο της Ford. Το αποτέλεσμα είναι μία εκπληκτικά ρεαλιστική Mustang παιδικών διαστάσεων που αποτυπώνει το πνεύμα, το στυλ και τα χαρακτηριστικά υψηλών επιδόσεων της Mustang GT V8 που απευθύνεται σε ενήλικες.

PowerWheels_7730_HR

Το σύστημα Smart Drive είναι νέο για τα οχήματα Power Wheels. Στην καρδιά του βρίσκεται το πρώτο ελεγχόμενο από υπολογιστή σύστημα κίνησης της μάρκας, που ανοίγει νέες δυνατότητες κάνοντας αυτή την Power Wheels Mustang σχεδόν πιστό αντίγραφο του μοντέλου κανονικών διαστάσεων:

  • Έλεγχος πρόσφυσης: Ο υπολογιστής μπορεί να παρακολουθεί την ολίσθηση των τροχών και να προσαρμόζει τις ταχύτητες των μοτέρ ώστε να βοηθά το όχημα να κινείται σε βρεγμένο γρασίδι ή κακό οδόστρωμα!
  • Παρακολούθηση ευστάθειας: Ένας αισθητήρας κλίσης μπορεί να ανιχνεύει πότε το αυτοκίνητο πλησιάζει σε επικίνδυνες γωνίες, απενεργοποιώντας τα μοτέρ για να αποτρέψει μία ενδεχόμενη ανατροπή.
  • Ψηφιακός έλεγχος ταχύτητας και παρακολούθηση μπαταρίας: ένα φωτιζόμενο πάνελ ελέγχου με LED επιτρέπει στους γονείς να ελέγχουν την τελική ταχύτητα, από 1 mph έως 5 mph, καθώς και το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας.
  • Αργή εκκίνηση και σταμάτημα: αντί μιας απλής λειτουργίας on/off, οι κινητήρες ανεβάζουν/κατεβάζουν σταδιακά στροφές – για ταχείες εκκινήσεις και μικρές αποστάσεις φρεναρίσματος.

PowerWheels_7746_HR

Ίσως το πιο απολαυστικό όλων είναι το ενσωματωμένο σύστημα ήχου. Αυτό περιλαμβάνει ήχους κινητήρα ηχογραφημένους από αληθινή Mustang που δυναμώνουν και ελαττώνονται ανάλογα με την ταχύτητα του οχήματος, όπως δηλαδή σε ένα κανονικό αυτοκίνητο. Μία θύρα AUX επιτρέπει στα παιδιά να ακούνε τη δική τους μουσική μέσω του μεγαλύτερου ηχείου που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε προϊόν Fisher-Price.

Η Smart Drive Mustang είναι ήδη διαθέσιμη στους εμπόρους (www.PowerWheels.com) με την τιμή της να ανέρχεται σε $359.99.
Πηγή: automoto.com.gr