Αρχική ΝΕΑ AUTO-MOTO

Με οθόνη HD επτά ιντσών το Jeep Renegade!

0

Η Jeep εφοδιάζει το Renegade με μια high definition LCD οθόνη οργάνων 7 ιντσών, που αποτελεί και την μεγαλύτερη ψηφιακή οθόνη οργάνων στην κατηγορία των SUV.

cluster

Η υψηλής ευκρίνειας οθόνη προσφέρει στον οδηγό δυνατότητες εξατομίκευσης για να έχει μπροστά του ανά πάσα στιγμή όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται για ασφαλή και ξεκούραστη οδήγηση.

Jeep_2078_resize

Μπορεί να παραμετροποιηθεί για να απεικονίζει ταυτόχρονα τις πληροφορίες που χρειάζεται ο οδηγός, όπως τις εντολές της δορυφορικής πλοήγησης, τη στιγμιαία και μέση κατανάλωση, το υπόλοιπο αυτονομίας, την θερμοκρασία περιβάλλοντος, πληροφορίες ασφαλείας, πληροφορίες από το σύστημα πολυμέσων, το σύστημα τετρακίνησης, το κινητό τηλέφωνο και τις κλήσεις, μηνύματα ασφαλείας και πολλά ακόμα.

Το ίδιο σύστημα μπορεί να απεικονίζει και πληροφορίες για την ακριβή θερμοκρασία του κινητήρα και του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων (ανάλογα με τον εξοπλισμό), την φόρτιση της μπαταρίας και την πίεση των ελαστικών σε πραγματικό χρόνο.

2015_jeep_renegade_30_1920x1080-e1458032757596-1024x463

Παράλληλα, ο οδηγός μπορεί να ρυθμίζει και τις περισσότερες λειτουργίες του αυτοκινήτου. Την ευαισθησία του Driver Assist που προστατεύει τους επιβάτες από ακούσιες αλλαγές λωρίδας και επαναφέρει το αυτοκίνητο στην κανονική λωρίδα, την απόσταση ασφαλείας για το σύστημα FCW (Front Collision Warning) που προειδοποιεί και επεμβαίνει πριν από επικείμενη σύγκρουση με το μπροστινό όχημα, μέχρι και το ParkSense και τον ήχο που θα κάνουν οι αισθητήρες πάρκινγκ όταν είναι κοντά το άλλο σταθμευμένο όχημα.

Πηγή: automoto.com.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ