ΜΟΤΟΑΠΟΔΡΑΣΗ & SAND-SCRAMBLE: Στις 22-24 Ιουλίου στα Πυργαδίκια Χαλκιδικής!

SANDSCRAMBLE280713634_resize

Κρίση, μνημόνια, ύφεση. Ζούμε εδώ και πολύ καιρό σε δύσκολη εποχή, όπου πρέπει να ξεχάσουμε πολλά πράγματα από την προηγούμενη ζωή μας. Ταυτόχρονα όμως μπορούμε να κάνουμε νέα πράγματα που θα ανακαλύψουμε εμείς, ή κάποιοι άλλοι για εμάς. Πράγματα που θα μας επιτρέψουν να περνάμε καλά και να διασκεδάζουμε, με τρόπους πιο εύκολους, πιο προσιτούς, προσαρμοσμένους στα νέα δεδομένα.

SANDSCRAMBLE2807131007_resize

Αυτό ακριβώς συμβαίνει κάθε καλοκαίρι εδώ και πέντε χρόνια στα Πυργαδίκια της Χαλκιδικής. Μία εκδήλωση που αποτελεί αφορμή και δίνει την ευκαιρία για μία τριήμερη απόδραση με συναρπαστικό θέαμα και μηδενικό σχεδόν κόστος για όλους τους φίλους της μοτοσυκλέτας που αποφασίζουν να περάσουν  το συγκεκριμένο τριήμερο στην Χαλκιδική.

SANDSCRAMBLE280713522_resize

Η λέσχη της Μεγάλης Παναγιάς (ΜΠ.Ο.Μ.) με την συνεργασία του πολυπρωταθλητή enduro Μανώλη Νανάκου, διοργανώνουν αυτό το Παρασκευοσαββατοκύριακο (22-24 Ιουλίου) το 6ο φιλικό SAND-SCRAMBLE στην παραλία Κάμπος – Beach Bar Coco Ammos.

Στην πραγματικότητα, με αφορμή το εντυπωσιακό SCRAMBLE στην άμμο, διοργανώνεται ένα πλήρες τριήμερο εναλλακτικής απόδρασης για όλους τους φίλους της μοτοσυκλέτας. Το βράδυ του Σαββάτου μάλιστα στο BeachBar Coco Ammos, θα υπάρχει και ένα πολύ ενδιαφέρον live από τους Play taPanda the band.

13627252_1111135215599496_7575414071407268677_n

Έχοντας εξασφαλίσει την άδεια των τοπικών αρχών στο θέμα της ελεύθερης κατασκήνωσης αποκλειστικά για εκείνο το τριήμερο, καθώς και την συνολική υποστήριξη του Beach Bar Coco Ammos που θα επιτρέψει στους κατασκηνωτές να χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του, κάνουν μία μικρή επανάσταση. Μια επανάσταση προσφοράς σε εκατοντάδες φίλους των δύο τροχών που θα έχουν δυνατότητα να κάνουν τριήμερες διακοπές, με σχεδόν μηδενικό κόστος, να παρακολουθήσουν την θεαματική οδήγηση στην άμμο και παράλληλα να συνεισφέρουν προαιρετικά σε μία φιλανθρωπική κίνηση της Αρωγής. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιείται συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας, χαρτικών, απορρυπαντικών και ειδών προσωπικής υγιεινής για τις οικογένειες που στηρίζει η ΑΡΩΓΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

SANDSCRAMBLE2807131134_resize

Όλοι όσοι θα περάσουν εκεί το τριήμερο τους, κατασκηνώνοντας, κάνοντας τα μπάνια τους και παρακολουθώντας το Σαββατοκύριακο την αγωνιστική δράση, δεν θα πληρώσουν απολύτως τίποτα. Εκτός φυσικά από όσους προαιρετικά θα επιλέξουν να πιουν τα ποτά τους ή να φάνε κάτι στα καταστήματα της παραλίας.

Με λίγα λόγια, αρκεί να έχει κάποιος μία σκηνή και την βενζίνη για να πάει στα Πυργαδίκια. Αν αποτελεί εραστή της αγωνιστικής οδήγησης, θα συμμετέχει στον φιλικό αγώνα και αν έχει την διάθεση και την δυνατότητα, θα προσφέρει λίγα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.

Τόσο απλά. Τόσο τέλεια! Έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε για αυτό το τριήμερο;

SANDSCRAMBLE2807131032_resize

Πηγή: automoto.com.gr