Νέος τούρμπο βενζινοκινητήρας από την Ssangyong!

Η SsangYong παρουσίασε έναν καινούριο κινητήρα βενζίνης, 2.0 λίτρων με τούρμπο και τεχνολογία άμεσου ψεκασμού φτωχού μείγματος (lean-burn).

SY new engine 2

H SsangYong συμμετείχε στην 38η Διεθνή Έκθεση Περιβαλλοντικών Τεχνολογιών & Πράσινης Ενέργειας που διεξήχθη στην Ν. Κορέα.

Εκεί η κορεάτικη φίρμα παρουσίασε τη ναυαρχίδα της (το σεντάν Chairman W), εξοπλισμένη με ένα νέο κινητήρα υψηλής απόδοσης (DGI Turbo). H SsangYong εξελίσσει αυτή την φιλική προς το περιβάλλον τεχνολογία κινητήρων, ως μέρος ενός εθνικού project του Υπουργείου Περιβάλλοντος της Κορέας, με σκοπό τον περιορισμό των ρύπων και την αύξηση της απόδοσης.

SY new engine 3

Πρόκειται για έναν δίλιτρο κινητήρα βενζίνης, με τούρμπο και τεχνολογία άμεσου ψεκασμού φτωχού μείγματος καυσίμου, ο οποίος επιδεικνύει καλύτερη απόδοση και κατά 20% χαμηλότερους ρύπους από τον 3.2 κινητήρα βενζίνης που εξοπλίζει τώρα το Chairman W.

Ο νέος κινητήρας αναμένεται να εξοπλίζει και το νέο SsangYong Rexton, που θα παρουσιαστεί στο Σαλόνι του Παρισιού τον ερχόμενο Σεπτέμβρη και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2017.

SY new engine 1




Πηγή: automoto.com.gr