Ο Πέτρος Φιλιππίδης έκανε το γύρο της Ελλάδας με ένα Renault Clio Sport Tourer!

fil1

Ο δημοφιλής ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, στη φετινή του καλοκαιρινή περιοδεία με το έργο του Αριστοφάνη «Πλούτος» είχε στον πλευρό του ένα Clio Sport Tourer.

fil3

Με το γαλλικό σούπερμινι, ο δημοφιλής ηθοποιός κάλυψε τα δεκάδες χιλιόμετρα που χρειάστηκαν για τις σχεδόν 60 παραστάσεις που έδωσε και επί του θέματος σχολίασε τα εξής:

«Θέλω να σας πω, ότι είμαι ενθουσιασμένος με το Renault Clio Sport Tourer. Το αγάπησα, το λάτρεψα. Αυτοκίνητο με ανέσεις και δυνατότητες πολύ πάνω της κατηγορίας του. Αντιμετωπίζει μεγάλα ταξίδια, πολύωρα, με χαρακτηριστική άνεση, χωρίς να κουράζεται ούτε το αυτοκίνητο ούτε ο οδηγός ούτε οι συνεπιβάτες. Πολυτέλεια, επίσης πολύ πάνω της κατηγορίας του. Η οδηγική του συμπεριφορά το ίδιο. Εκπλήσσεσαι με την επιτάχυνση του, τη δύναμη του, τα κρατήματά του, τα φρένα του, τις τελικές του ταχύτητες. Συμπεριφορά σε όλους τους τομείς αυτοκινήτου sport αλλά ταυτόχρονα και λιμουζίνας sedan πολύ υψηλότερης κατηγορίας. Ακόμη και η θέση οδήγησης, ακόμη και η touch screen οθόνη του που χειρίζεται ο οδηγός τις πληροφορίες, τα πολυμέσα, το gps και άλλα συμπληρώνουν την εικόνα ενός αυτοκίνητου που πολύ εύκολα διαλέγεις για αγαπημένο σου αυτοκίνητο. Το εντυπωσιακότερο όμως όλων, ειδικά σε περιόδους κρίσης, είναι η οικονομία του. Είναι απίστευτα χαμηλή η κατανάλωση καυσίμου. Οφείλω να σας πω για να μιλάμε με αριθμούς ότι όλα αυτά τα ταξίδια από Αλεξανδρούπολη σε Κρήτη και από Κέρκυρα σε Ρόδο, δυο μήνες ταξίδια, περίπου 15.000χλμ, το κόστος του καυσίμου ήταν €500».

fil2
Πηγή: automoto.com.gr