Σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα η Seat!

Σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα θα είναι από εδώ και στο εξής οι εκθέσεις της Seat, που υποδέχονται το νέο Seat Ateca και προσφέρουν μοναδικές προσφορές για όλη την γκάμα των μοντέλων.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο Ateca βρίσκεται στις εκθέσεις Seat στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και περιμένει τους υποψήφιους αγοραστές να το γνωρίσουν από κοντά και να το δοκιμάσουν σε ένα συναρπαστικό test drive.

photo ateca copy

Παράλληλα, όσοι βρεθούν σε κάποια από τις εκθέσεις, θα μπορέσουν να γίνουν αποδέκτες ειδικών προσφορών που αφορούν όλη την γκάμα των μοντέλων της εταιρείας.

Πιο συγκεκριμένα για νέες παραγγελίες λιανικής η Seat προσφέρει:       

  1. ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ 2+2 ΧΡΟΝΙΑ

Η παροχή αφορά στην επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης του αυτοκινήτου για 2 επιπλέον χρόνια (ή 80.000 χλμ συνολικά), με πλήρη κάλυψη και με ακριβώς τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις όπως και η βασική εργοστασιακή εγγύηση των πρώτων 2 ετών

  1. ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2016

Για όλους τους πελάτες η Seat προσφέρει δωρεάν τα τέλη κυκλοφορίας του 2016, με την προϋπόθεση το αυτοκίνητο να ταξινομηθεί μέσα στον Δεκέμβριο.

  1. ΕΞΤΡΑ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Για τα περισσότερα μοντέλα της γκάμας προσφέρονται επιπλέον εκπτώσεις που φτάνουν έως και 1.000€ ανάλογα με το μοντέλο και την έκδοση.

  1. ΙΒΙΖΑ PLATINUM CREDIT

Eιδικά για το ΙΒΙΖΑ και σύμφωνα με τους όρους, προϋποθέσεις και περιορισμούς του προγράμματος, σε συνεργασία με την Seat Financial Services, μέλος της Volkwagen Bank GmbH, προσφέρεται επιδοτούμενο χρηματοδοτικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει ονομαστικό επιτόκιο 5.9%, ελάχιστη προκαταβολή 30%, διάρκεια έως 60 μήνες και μέγιστο πιστούμενο κεφάλαιο έως 10.000€.

Πηγή: automoto.com.gr