Βραβείο σχεδιασμού για το νέο Hyundai Elantra!

Το νέο Hyundai Elantra κατέκτησε χάλκινο βραβείο στο International Design Excellence Award (IDEA) για το 2016 στην κατηγορία «Αυτοκίνηση & Μεταφορές του 2016» για την εξαιρετική και μοναδική του σχεδίαση.

2017 Elantra Sedan

Το Hyundai Elantra διακρίθηκε ανάμεσα σε περισσότερες από 1.700 σχεδιαστικές μελέτες από 30 και πλέον χώρες που διαγωνίστηκαν στο IDEA για το 2016.

Το IDEA είναι ένας κορυφαίος διεθνής σχεδιαστικός διαγωνισμός, που αναγνωρίζει και προωθεί εξαιρετικούς σχεδιασμούς σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών και κλάδων, που διεξάγεται σε ετήσια βάση από την Industrial Designers Society της Αμερικής (IDSA).

Η αξιολόγηση του IDEA βασίζεται στα ακόλουθα κριτήρια: Σχεδιαστική καινοτομία, όφελος για τον χρήστη, όφελος για τον πελάτη, κοινωνικό όφελος και αισθητική.

hyundai elantra 2017

Το νέο Hyundai Elantra θα διατίθεται ως ένα παραδοσιακό κόμπακτ σεντάν, με ένα υπερτροφοδοτούμενο κινητήριο σύνολο, ενώ θα έχει και μια επερχόμενη Sport έκδοση. Χαρακτηρίζεται από ένα τολμηρό αεροδυναμικό σχεδιασμό με μια ολοκληρωμένη σειρά χαρακτηριστικών ασφαλείας, μοντέρνο εσωτερικό στυλ με χαρακτηριστικά ανώτερης κατηγορίας και τεχνολογίες φιλικές προς τον χρήστη.




Πηγή: automoto.com.gr