ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΑΛΟΝΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ 2016 [ALFA ROMEO]

Alfa Romeo Paris Motor Show 2016

Με κύριο θέμα τη νέα Giulia εμφανίστηκε η Alfa Romeo στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού.

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

Το νέο ιταλικό σεντάν υπήρχε στην έκθεση σε πέντε διαφορετικές εκδόσεις, με τις εντυπώσεις να κλέβουν τόσο η έκδοση Quadrifoglio, όσο και η ολοκαίνουρια έκδοση Veloce.

Alfa Romeo Giulia Veloce

Στεκάμενοι στην τελευταία, πρόκειται για μια ολοκαίνουρια έκδοση της Giulia, που έρχεται με δύο κινητήριες επιλογές. Η πρώτη είναι βενζινοκίνητη και απαρτίζεται από έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2.0 λίτρων που αποδίδει 280 ίππους με ροπή 400 Nm και η δεύτερη, είναι πετρελαιοκίνητη με έναν κινητήρα 2.2 λίτρων απόδοσης ισχύος 210 ίππων και ροπής 470 Nm. Κοινό χαρακτηριστικό και των δύο αυτών εκδόσεων είναι το 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και το πρωτοεμφανιζόμενο σύστημα τετρακίνησης Q4.

Alfa Romeo MiTo Veloce

Πέρα από την έκδοση Veloce της Giulia, η συγκεκριμένη έκδοση εμφανίστηκε και στην Giulietta αλλά και στη MiTo. Η πρώτη (Giulietta) εφοδιάζεται αποκλειστικά με έναν υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 1750 κ.εκ. με απόδοση 240 ίππους, ενώ η δεύτερη (MiTo) εφοδιάζεται με έναν -επίσης- υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 1.400 κ.εκ. με 170 ίππους. Και στις δύο αυτές εκδόσεις οι κινητήρες συνεργάζονται με ένα αυτόματο κιβώτιο TCT.

Alfa Romeo 4C

Κλείνοντας, στο επίκεντρο του ιταλικού περιπτέρου υπήρχε και η σαγηνευτική Alfa Romeo 4C, στις εκδόσεις Coupe και Spider. Και τα δύο μοντέλα ήταν εξοπλισμένα με τον αλουμινένιο τούρμπο κινητήρα των 1.750 κ.εκ., που χαρίζει εντυπωσιακές επιδόσεις στο σπορ μοντέλο της Alfa Romeo. Αναφορικά, η 4C χρειάζεται μόλις 4,5 δευτερόλεπτα για να πραγματοποιήσει το 0-100 χλμ./ώρα., ενώ η τελική της ταχύτητα ξεπερνάει τα 257 χλμ./ώρα.!




Πηγή: automoto.com.gr