Επτά Νέα Μοντέλα Opel το 2017

Την ερχόμενη χρονιά, η Opel ετοιμάζεται να κινηθεί δυναμικά σε όλες τις κατηγορίες οχημάτων. Με σλόγκαν “7 το 17” η μάρκα ετοιμάζεται για επτά πρεμιέρες το 2017. Αξιοσημείωτο είναι πως ποτέ πριν στην ιστορία της η Opel δεν είχε τόσα πολλά νέα μοντέλα σε ένα ημερολογιακό έτος.

cq5dam.web.1280.1280

Το Ampera-e που λανσαρίστηκε στο Σαλόνι του Παρισιού σχεδιάζει να αλλάξει την ηλεκτρική μετακίνηση από την άνοιξη του 2017. Με ηλεκτρική αυτονομία πάνω από 500 χλμ. (σύμφωνα με το Νέο Ευρωπαϊκό Κύκλο Οδήγησης – NEDC), το Ampera-e υπόσχεται επιδόσεις σπορ αυτοκινήτου και ευρυχωρία ενός πεντάθυρου κόμπακτ μοντέλου. Αμέσως μετά, ο νέο Opel Insignia Grand Sport κάνει το ντεμπούτο και αποτελεί ένα πεντάθυρο sedan με coupé σχήμα, σπορ συμπεριφορά και κορυφαίο σύστημα μετάδοσης σε όλους τους τροχούς (AWD).  Όπως ο προκάτοχός  του, που έχει ξεπεράσει σε πωλήσεις τις 900.000 μονάδες, το νέο Insignia θα παράγεται στο Rüsselsheim.

cq5dam.web.1280.1280(2)

Όπως το Insignia Grand Sport, το νέο Opel Insignia Sports Tourer μοιράζεται την ίδια σχεδιαστική γλώσσα με το πρωτότυπο Opel Monza Concept από το 2013. Συγκριτικά με το προηγούμενο μοντέλο, η καμπίνα του έχει αυξηθεί σημαντικά, κυρίως στα πίσω καθίσματα και το χώρο αποσκευών. Και ακολουθεί το Opel Insignia Country Tourer  που πλαισιώνει το Sports Tourer με ένα μοντέλο περιπέτειας με σύστημα AWD και εμφάνιση εκτός δρόμου.

cq5dam.web.1280.1280(1)

Επιπλέον, του χρόνου λανσάρεται και το Opel Vivaro υποσχόμενο ένα νέο επίπεδο άνεσης και ευεξίας. Σημαντικό επίσης είναι πως στις αρχές του 2017, το δημοφιλές SUV της κατηγορίας B – το MOKKA X – θα πλαισιωθεί από ένα νέο μοντέλο Crossover  – το Opel Crossland X, ενώ την ίδια στιγμή η Opel πρόκειται να επεκτείνει τη συνεισφορά της στην κατηγορία των συμπαγών με ένα ιδιαίτερα σπορ, crossover μοντέλο που θα πλαισιώσει τα Astra και Zafira.

Πηγή: automoto.com.gr