Η ΚΤΜ παρουσιάζει την ολοκληρωμένη γκάμα Freeride σε χαμηλότερες τιμές

Η πλήρης γκάμα μοτοσυκλετών Freeride της KTM δίνει την απόλυτη ελευθερία στον αναβάτη να κινηθεί σε κάθε τερέν, ενώ ταυτόχρονα διατίθενται πλέον και σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

FREERIDE EVERYWHERE

Πέντε διαφορετικά μοντέλα της KTM απαρτίζουν τη γκάμα των μοτοσυκλετών Freeride και καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα χρήσεων. Με τις μοτοσυκλέτες αυτές η KTM προσπαθεί να προσεγγίσει το μοτοσυκλετιστικό κοινό προσφέροντας μοναδικά χαρακτηριστικά, πάντα με τη “READY TO RACE”  φιλοσοφία της εταιρείας, δημιουργώντας μια νέα κατηγορία, αυτή των μοτοσυκλετών «ελεύθερου χρόνου».

FREERIDE E-XC-1

Με χαμηλό βάρος και πολύ καλές επιδόσεις, οι μοτοσυκλέτες Freeride είναι έτοιμες να προσφέρουν ότι καλύτερο στον αναβάτη που δε χρειάζεται τις επιδόσεις ενός πρωταθλητή, αλλά θέλει να απολαμβάνει τη μοτοσυκλέτα του, η οποία στην περίπτωση των Freeride είναι πλέον ιδιαίτερα φιλική και ευκολοδήγητη.

FREERIDE 350

Freeride 350: Πρόκειται για την πρώτη μοτοσυκλέτα Freeride που βγήκε στην παραγωγή και βασίζεται σε έναν μονοκύλινδρο κινητήρα που προέρχεται (με μικρές διαφορές μόνο) από εκείνον του KTM 350 EXC-F. Οι διαστάσεις έχουν διατηρηθεί στο ελάχιστο όπως και το βάρος, ενώ και το ύψος της σέλας είναι αρκετά χαμηλό. Ο αναβάτης έχει την αίσθηση ότι οδηγεί μια μοτοσυκλέτα στην οποία διατηρεί τον απόλυτο έλεγχο, ενώ παράλληλα μπορεί να κάνει σχεδόν τα πάντα στο χώμα.

FREERIDE 250 R

Freeride 250 R: Είναι η δίχρονη εκδοχή του 350 και χρησιμοποιεί τον κινητήρα του 250 EXC (με μικρές διαφορές μόνο). Με μεγαλύτερη δύναμη αλλά το ίδιο ευκολοδήγητη, απευθύνεται στον αναβάτη που έχει περισσότερες απαιτήσεις από τον κινητήρα, ενώ οι δυνατότητες είναι ανεξάντλητες.

FREERIDE E-SX

Freeride E: Η σειρά αυτή των τριών ηλεκτροκίνητων μοτοσυκλετών της KTM αποτελεί μια εκ των πιο πρωτοποριακών μοτοσυκλετών της αγοράς. Με εξαιρετικές επιδόσεις, ο ηλεκτροκινητήρας έχει εντυπωσιάσει όλους όσοι τον δοκίμασαν. Προσφέρει επιδόσεις αντίστοιχες με εκείνες θερμικού κινητήρα, ενώ παράλληλα το βάρος των μοτοσυκλετών έχει διατηρηθεί σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

FREERIDE E-1

Τρία είναι τα μοντέλα της σειράς Freeride E, η motocross έκδοση FREERIDE E-SX, η enduro έκδοση FREERIDE E-XC και η supermoto έκδοση FREERIDE E-SM. Οι τρεις εκδόσεις είναι πανομοιότυπες με διαφορά μόνον στον εξοπλισμό. Παράλληλα οι εκδόσεις E-XC και E-SM έχουν τη δυνατότητα να βγάλουν πινακίδα και να κυκλοφορούν νόμιμα στο δρόμο.

FREERIDE E-XC

Φυσικά, οι Freeride E μοτοσυκλέτες της KTM έχουν δύο σημαντικότατα πλεονεκτήματα: μηδενικές εκπομπές ρύπων (και ήχου) και μηδενική κατανάλωση καυσίμου.

FREERIDE E  OFFROAD PLEASURE

Το σημαντικότερο είναι πως ολόκληρη η γκάμα KTM Freeride διατίθεται πλέον σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Ενδεικτικά:

FREERIDE 250 R € 5.990

FREERIDE 350    € 6.990

FREERIDE E-SX  € 7.795

FREERIDE E-XC  € 7.995

FREERIDE E-SM € 8.295

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κοντινότερο συνεργάτη ΚΤΜ.

Πηγή: automoto.com.gr