Η Ford αποκαλύπτει το νέο Fiesta [VIDEO]

Η Ford Motor Company παρουσίασε εχθές σε παγκόσμια πρεμιέρα την επόμενη γενιά του Ford Fiesta, σε ειδική εκδήλωση “Go Further” στην Κολωνία (Γερμανία).

1

Ο Jim Farley, executive vice president & president, Ευρώπης, Μ.Ανατολής & Αφρικής, Ford Motor Company μαζί με τον Mark Fields, president & chief executive officer, Ford Motor Company, αποκάλυψαν τέσσερις νέες εκδόσεις παραγωγής της επόμενης γενιάς Fiesta σε ένα κοινό 2.500 εμπόρων, εργαζομένων και εκπροσώπων Τύπου, στις εγκαταστάσεις παραγωγής της εταιρείας στο Niehl της Κολωνίας – εκεί όπου παράγεται το Fiesta.

2

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τέσσερα νέα Fiesta!

Η Ford αποκάλυψε τέσσερις χαρακτηριστικές εκδόσεις παραγωγής της επόμενης γενιάς Fiesta. Το πρώτο ήταν το Fiesta Titanium, το δεύτερο το Fiesta ST-Line, το τρίτο το πολυτελές Fiesta Vignale και το τέταρτο το Fiesta Active crossover.

Ford Reveals Next Generation Fiesta, Smart Mobility News, Mustan

Όσο αφορά τώρα τους κινητήρες με τους οποίους θα εφοδιάζεται η νέα γενιά Fiesta, δεν έχουν ακόμα επισημοποιηθεί από την εταιρεία, ωστόσο οι πρώτες φήμες θέλουν να εφοδιάζεται το δημοφιλές μικρό με τους γνωστούς Ecoboost των 1000 κ.εκ., οι οποίοι όμως θα είναι εξελιγμένοι και με σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων.

Πηγή: automoto.com.gr