Με το Ateca X-Perience η Seat στο Παρίσι

Η αντίστροφη μέτρηση για το Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι το οποίο ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό από την 1η έως την 16η Οκτωβρίου, φτάνει στο τέλος της. Κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών της έκθεσης, η SEAT θα αποκαλύψει ένα μοναδικό concept στο περίπτερο της, προκειμένου να παρουσιάσει την εμπειρία της μάρκας με ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο.

 ATECA-Xperience-05

Η ισπανική μάρκα θα διαθέτει ουσιαστικά δύο περίπτερα, σε μια νέα, καινοτόμα προσέγγιση. Ένα διαδραστικό 4D αμφιθέατρο στον εσωτερικό χώρο, όπου κάθε 30 λεπτά θα πραγματοποιείται η συνέντευξη Τύπου και στο οποίο θα εμφανίζεται ένα car configurator που με χρήση της τεχνολογίας BitBrain θα διαμορφώνει το νέο SEAT Ateca σύμφωνα με τις προτιμήσεις των χρηστών, καθώς και έναν υπαίθριο χώρο επαφών, όπου θα βρίσκεται το κέντρο τύπου και η ζώνη χαλάρωσης για τους επισκέπτες.

Το Ateca, ο τρίτος πυλώνας της μάρκας, θα παίξει σημαντικό ρόλο στη γαλλική πρωτεύουσα. Το πρώτο SUV της SEAT με την ειδική έκδοση Χ-Perience θα κάνει το ντεμπούτο του στο Παρίσι. Το Ateca X-Perience, εμπνευσμένο από το μεσογειακό πολιτισμό παρουσιάζει την πιο περιπετειώδη και off-road πλευρά του και φανερώνει τις μελλοντικές δυνατότητες της οικογένειας Ateca.




Πηγή: automoto.com.gr