Νέοι εξωλέμβιοι κινητήρες από την Suzuki Marine [VIDEO]

Σε μια παγκόσμια πρεμιέρα στο Ναυτικό Σαλόνι της Γένοβας, η Suzuki Marine παρουσίασε δύο νέους υψηλών προδιαγραφών εξωλέμβιους κινητήρες, που συμπληρώνουν την υπάρχουσα γκάμα των τετράχρονων μοντέλων της φίρμας.

df175aprs

Οι νέες εξωλέμβιες DF175AP και DF150AP της Suzuki Marine, χρησιμοποιούν προηγμένες τεχνολογίες συνολικού ελέγχου του κινητήρα, προκειμένου να μπορέσουν να προσφέρουν αυξημένη ισχύ και απόδοση, σε συνδυασμό με την βέλτιστη απόδοση στην κατανάλωση καυσίμου.

df175cutmodel

Διαθέτοντας έναν 2.9 λίτρων «Big Block» κινητήρα DOHC, με τέσσερις κυλίνδρους σε σειρά, τα νέα μοντέλα λειτουργούν με μια υψηλή σχέση συμπίεσης 10,2:1, η οποία παρέχει μεγάλη ροπή στις χαμηλές στροφές, ενώ προσφέρει και εντυπωσιακή επιτάχυνση.

DF150AP_back

Για την μεγιστοποίηση της απόδοσης, κάθε εξωλέμβια είναι εξοπλισμένη με ένα σύστημα εισαγωγής αέρα που παρέχει στον κινητήρα την κατάλληλη ψύξη, σε συνδυασμό με έναν αισθητήρα Ο2 για τη βελτιστοποίηση της καύσης, αλλά και με έναν αισθητήρα Κρουστικής Καύσης (Knock Sensor) για υψηλή αξιοπιστία.

suzuki

Επιπλέον, η Suzuki έχει ενσωματώσει ένα αντικραδασμικό σύστημα με αντίβαρο για την επίτευξη της ομαλής λειτουργίας του κινητήρα, ένα αντηχείο εισαγωγής αέρα για να εξασφαλίσει την αθόρυβη λειτουργία του, καθώς και έναν άξονα κίνησης που μετατοπίζει το κέντρο βάρους της εξωλέμβιας εμπρός, βελτιώνοντας έτσι την ισορροπία της και μειώνοντας τους κραδασμούς στο πηδάλιο.

Και οι δύο εξωλέμβιες διαθέτουν νέα 3D αυτοκόλλητα και είναι διαθέσιμες στα χρώματα Pearl Nebular Black και Cool White, επιτρέποντας έτσι στους υποψήφιους αγοραστές να επιλέξουν εκείνο το χρώμα που ταιριάζει καλύτερα στο σκάφος τους.

Πηγή: automoto.com.gr