Οδηγήστε το Jeep Renegade στο Jeep Camp!

Οι ικανότητες των μοντέλων της Jeep στην κίνηση εκτός δρόμου είναι παγκοσμίως γνωστές εδώ και 75 χρόνια με τα μοντέλα της εμβληματικής εταιρίας να κατακτούν απάτητα μονοπάτια σε όλο τον πλανήτη.

75_years_jeep_feature

Σε όσους δεν είναι γνωστές αυτές οι ικανότητες ή επιθυμούν να τις ξαναθυμηθούν, δεν έχουν παρά να επισκεφτούν το Jeep Camp της Γλυφάδας, που ξεκίνησε εκ νέου την λειτουργία του το Σάββατο 22/10 (και θα είναι ανοικτό κάθε Σάββατο και Κυριακή) και μέσα του -σε ένα ειδικά διαμορφωμένο off-road περιβάλλον που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να αποκαλύπτει τα εντυπωσιακά όρια πρόσφυσης των μοντέλων της μάρκας- δίνει την δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να γνωρίσουν από κοντά τις δυνατότητες ενός Jeep, όπως τις γνωρίσαμε και εμείς πρόσφατα (δες εδώ).

IMG_2202

Το Jeep Camp περιλαμβάνει περάσματα από βαθιές παγίδες νερού και λάσπης, τραμπάλα, ανάβαση, κατάβαση και πλευρική κίνηση με μεγάλες κλίσεις, αλλά και κίνηση σε βραχώδες περιβάλλον, δοκιμασίες που όλα τα Jeep έχουν σχεδιαστεί για να υπερβαίνουν με άνεση.

JEEP CAMP GLYFADA

Οι φίλοι της Jeep μπορούν να ενημερώνονται για το Jeep Camp καλώντας στα τηλέφωνα της AutoOne, επίσημου διανομέα της Jeep στο νομό Αττικής.

Jeep Camp Γλυφάδας

Διεύθυνση: Λ. Βουλιαγμένης 87

Ώρες λειτουργίας: 10:00 – 16:00

Διάρκεια διαδρομής 15’

JeepAutoOne Γλυφάδα              JeepAutoOne Αμαρουσίου

Διεύθυνση: Λ. Βουλιαγμένης 88      Διεύθυνση: Λ. Κηφισίας 30
Τηλέφωνο: 210 9644691               Τηλέφωνο: 210 6890600

Πηγή: automoto.com.gr