Ολοκληρώθηκε το 4ο Χωμάτινο Κυνήγι Θησαυρού του ΣΥ.ΜΟ.Φ.Ε.

(65a) copy

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 το 4ο Χωμάτινο Κυνήγι Θησαυρού που διοργάνωσε ο ΣΥ.ΜΟ.Φ.Ε. (ΣΥνδεσμος ΜΟτοσυκλετιστικής και Φωτογραφικής Εξερεύνησης). Συνολικά 46 μοτοσυκλέτες κάθε είδους, από on-off μέχρι καθαρόαιμα enduro συμμετείχαν στο γεγονός αποκομίζοντας εμπειρίες αλλά και διασκεδάζοντας σε αυτό το ξεχωριστό μοτοσυκλετιστικό γεγονός.

kt (34)

Το παιχνίδι ξεκίνησε το πρωί από τον Άγιο Στέφανο και μετά από αρκετές ώρες περιπλάνησης και αναζήτησης… του θησαυρού οι συμμετέχοντες έφτασαν στον τερματισμό, στα Σκούρτα Βοιωτίας, έχοντας συλλέξει στοιχεία για την λύση των γρίφων αλλά και εμπειρία από την οδήγηση στο χώμα.

kt (22)

Ακολούθησε τσιμπούσι για την αναπλήρωση των δυνάμεων που χάθηκαν στη διαδρομή και κατόπιν η πολυπόθητη ώρα της απονομής των κυπέλλων και μεταλλίων στους καλύτερους εξερευνητές! Εκτός συναγωνισμού μετάλλια επίσης πήραν ο γηραιότερος και νεότερος συμμετέχων, καθώς και οι τρεις τολμηροί αναβάτες που ολοκλήρωσαν τη διαδρομή με παπάκια!

kt (71)

Ο ΣΥνδεσμος ΜΟτοσυκλετιστικής και Φωτογραφικής Εξερεύνησης ανανέωσε το ραντεβού με τους συμμετέχοντες αλλά και όλους του τους φίλους για την επόμενη χρονιά.




Πηγή: automoto.com.gr