Το νέο Volvo S90 είναι στο Golden Hall

Το πρώτο Volvo S90, το νέο μεγάλο σεντάν των Σουηδών βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα.

Σε ένα εντυπωσιακό γαλάζιο χρώμα (Mussel Blue) που αναδεικνύει τις σχεδιαστικές του γραμμές, είναι από το πρωί της Παρασκευής στο stand της Volvo στο εμπορικό κέντρο Golden Hall, στο πλαίσιο του Volvo Experience, της ολοκληρωμένης εμπειρίας γνωριμίας με τα μοντέλα της εταιρείας.

NEO VOLVO S90 @GOLDEN HALL_1

Να σημειώσουμε πως το νέο S90 είναι το δεύτερο μέλος της σειράς 90, με κοινή οπτική ταυτότητα τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά με το XC90. Πρόκειται για την ίδια σχεδιαστική φιλοσοφία που πριν λίγες μέρες χάρισε στη Volvo Cars το βραβείο “Brand Design Language Award 2016” από την επιτροπή Car Design Award, ως αναγνώριση της Volvo για τη συνεισφορά της στο σύγχρονο αυτοκινητικό design.

NEO VOLVO S90 @GOLDEN HALL_3

Η Volvo Car Hellas με το Volvo Experience έχει φέρει για πρώτη φορά μία μάρκα αυτοκινήτου τόσο κοντά στο κοινό της, βγάζοντάς την από τα «τυπικά πλαίσια» της έκθεσης αυτοκινήτου, δίνοντας έτσι στους ενδιαφερόμενους την ευκαιρία να γνωρίσουν τη Volvo παράλληλα με τα υπόλοιπα ψώνια τους ή ακόμα και όταν η υπόλοιπη οικογένεια απολαμβάνει την περιήγησή της στα καταστήματα του εμπορικού κέντρου!

Φυσικά, όποιος ενδιαφέρεται μέσα από το Volvo Experience μπορεί να προγραμματίσει κάποιο test-drive μοντέλου της Volvo, κλείνοντας κάποιο ραντεβού για όποτε και όπου τον εξυπηρετεί καλύτερα. Όλη η γκάμα των μοντέλων είναι διαθέσιμη για ραντεβού, σε όλες τις εκδόσεις κινητήρων.

NEO VOLVO S90 @GOLDEN HALL_2

Σταδιακά, τις επόμενες εβδομάδες, όλες οι εκθέσεις Volvo ανά την Ελλάδα θα γεμίσουν με το νέο S90, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους ενδιαφερόμενους και φίλους της μάρκας να το γνωρίσουν από κοντά. Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής για το νέο μεγάλο σεντάν της Volvo ξεκινούν από τα 49.620 ευρώ.

Πηγή: automoto.com.gr