13η Μοτοσυγκέντρωση του Μ.Ο.C ΣΟΧΟΥ

DSC_26960001

Ο Μ.Ο.C. από τον Σοχό του νομού Θεσσαλονίκης, για 13η χρονιά διοργάνωσε με επιτυχία και σεβασμό, απέναντι σε όλους τους «αγνούς» φίλους της μοτοσυκλέτας, την ετήσια μοτοσυγκέντρωση και μοτοπορεία του, η οποία ξεκίνησε από το Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και κατέληξε στο εναλλακτικό στάδιο των 12 Αποστόλων στον Σοχό.

DSC_26620001

Φέτος, ο Μ.Ο.C. ξάφνιασε πολύ ευχάριστα τον ξεχωριστό κόσμο των μοτοσυκλετιστών από όλη την Βόρειο Ελλάδα με έναν όρο που τον έθεσε σαν προϋπόθεση, προκειμένου να συμμετάσχει κάποιος στο motorshow που τα είχε όλα!

Δεν φτάνει μόνο να έχεις κάνει μια καλή προετοιμασία, για να υποδεχτείς τόσο πολύ ιδιαίτερο κόσμο, όπως ήταν οι απανταχού φίλοι της μοτοσυκλέτας που αντάμωσαν και πάλι στο ορεινό χωριό του Σοχού με σκοπό να περάσουν καλά διασκεδάζοντας μεταξύ τους, και απολαμβάνοντας τις ξεχωριστές μοτοσυκλέτες με τις οποίες πήγαν μέχρι εκεί και για λίγες ώρες έκλεψαν όλες τις ματιές, καθώς ήταν ομορφότερες από όλες τις ωραίες κυρίες που βρέθηκαν στα 700μ υψόμετρο, πάνω από όλες τις ελληνικές παραλίες!

Fotor_146809574902895

Η μοτοσυγκέντρωση είχε σαν σκοπό και την αποκέντρωση και την επιστροφή στις ρίζες της παράδοσης του τόπου μας, καθώς τελευταία «ανασαίνει» δύσκολα λόγο της οικονομικής κατάρρευσης του εσωτερικού τουρισμού.

DSC_27050001

Νέοι αναβάτες αλλά και παλιοί έδωσαν το παρών στην συγκέντρωση, ο καθένας με το δικό του στίγμα και στυλ, το οποίο όπως φάνηκε ήταν αποδεκτό από όλη την μεγάλη παρέα που ξεφάντωνε κάτω από τους ήχους των Νo money – No funny, Dull Gas, και Born to beer με την μπύρα να ρέει μεν άφθονη, με προσοχή δε καθώς οι περισσότεροι θα οδηγούσαν πίσω στον δρόμο της επιστροφής για τις βάσεις τους.

DSC_27740001

Οι μεγάλες ψησταριές συμπλήρωναν ευχάριστα το σκηνικό το οποίο είχε στηθεί με μεγάλη επιμέλεια από την ομάδα των παιδιών του Μ.Ο.C. Σοχού.

Τα μοτοκαλλιστεία ανέβαζαν απρόσμενα την διάθεση όλων, καθώς τα μεταλλικά γκάζια των εκκεντρικών μοτοσυκλετών έσκιζαν τον δροσερό αέρα που την ώρα εκείνη κατέβαινε από το βουνό.

Fotor_146809598859499

Τα όνειρα όλων «ξέφυγαν» έστω και για λίγο καθώς στην έκθεση μοτοσυκλέτας που ακολούθησε, τα εκθέματα συγκέντρωσαν πολλά λάικ από τον καθέναν, για καθαρά προσωπικούς λόγους.

Στα διαλείμματα το μουσικό σκηνικό το οποίο έπαιρνε τις απαραίτητες ανάσες του, συμπλήρωνε με ευχάριστο τρόπο το Car Audio Show από το Demo Van του Xtremeloud-Palaiologos, που στην κυριολεξία «τα έσπαγε όλα» με την δύναμη της ποιοτικής έντασής του.

DSC_27780001

Τα παιχνίδια, όπως και τα πειράγματα όλων έδιναν και έπαιρναν, μόνο που συνοδευόταν από τα περίφημα κρέατα Σοχού, που και μόνο που τα έβλεπες, χόρταινες την πείνα σου. Το τελευταίο διάστημα στον χώρο των 12 Αποστόλων έχει στηθεί μια μικρή ομάδα έξυπνων οργάνων γυμναστικής όπου πάνω τους φιλοξένησαν την δύναμη και την χάρη μικρών και μεγάλων αναβατών.

Για όσους το επιθυμούσαν -και φυσικά ήταν καταλλήλως προετοιμασμένοι- στον εσωτερικό χώρο της εκδήλωσης υπήρχε δωρεάν κάμπινγκ με wc και ντουζ.

DSC_27030001

Το καφεδάκι του καλωσορίσματος το προσέφεραν δωρεάν τα παιδιά του ομίλου σε όλους τους αναβάτες λίγο μετά την προσέλευσή τους στον χώρο της εκδήλωσης. Το βράδυ του Σαββάτου της 9ης Ιουλίου, όλοι οι δρόμοι της ορεινής κωμοπόλεως του Σοχού οδηγούσαν στο στάδιο των 12 αποστόλων, όπου πλήθος μονίμων κατοίκων επισκέφθηκε προκειμένου να διασκεδάσει με την παρέα, που προσκάλεσαν στον τόπο τους τα «δικά τους παιδιά» που δεν είναι άλλα από την ομάδα των ανθρώπων που αποτελούν τον Μ.Ο.C. Σοχού!

Πηγή: automoto.com.gr